Линија 85 је франкенштајн. Продукт посматрања Леве обале као слепог црева Београда.Ovo je verovatno prelazno rešenje dok ne smisle bolju trasu...kad je 85 prvi put bila uvedena,trasa joj je bila Čukarička Padina-Belvil,na trasi su radila 2 vozila Laste,i išla je na 20 minuta koliko se sećam...a pogledajte u kakvu liniju je izrasla,koja je sad već postala linija bez koje se ne može...ovo sa 80 mi upravo na to liči,da će u nekom trenutku ova linija završiti kao linija koja će okretati negde dalje od Padine...uostalom,mislim da će uskoro sigurno krenuti da koriste obilaznicu za neke nove linije,obzirom da Streli samo stižu vozila,pitanje je dana kad će se pojaviti mogucnost da otvore opet neku novu liniju.
Oni koliko vidim verovatno planiraju da u sklopu"novogodišnjih iznenadjenja",jel,da sve djuture spoje u nekoliko novih promena...da ispada kako sve lepo bude za putnike novo...
80 da ide od Padine do Ikee,
8 da ide od Omladinskog do Banjice
18 da preusmere preko Beograd jug stanice
Verovatno 36,46 i 55 isto tako da preusmere da prolaze kroz Beograd jug
Koliko čujem i opcija da se otvori 93 postoji koliko se sećam od Bež Kose do Miljakovca...
I sve mi sad to miriše da će krenuti od 1 januara,kao da se sve tempira za taj datum....
Ja očekujem u toku sledeće godine da će uvesti neku varijantu linije 300,koja bi bila kružnog tipa,s tim što se verovatno čeka da se odradi onaj čep kod Topčiderskog Parka i kružni tok dole u Košutnjaku u sklopu proširenja Bulevara Patrijarha Pavla...tu će oni natrpati tek onda brdo linija kako bi ga izreklamirali,ne brinem ja...
Stanica Beograd Jug im je idealna da reše deo čepova na Autokomandi,jer ona još nije,a može jednog dana da se kompletno poveže sa ulivnim rampama Autokomande,to su za njih stvari koje mogu da odrade ako bude bilo volje...ovako najbolje izreklamiraju novu stvar prebacivanjem linija ili pravljenjem novih...pa oni ce ovu liniju 80 sigurno staviti da prolazi kroz Beograd Jug odnosno da tu ima stajalište....sve je uvezano i povezano...živi bili i videli...
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Више десетина хиљада људи је до скоро зависило од те једне линије која је дугачка скоро 30 километара и прелазила два моста. Нове алтернативне линије су лоше и кратке.
Поцепати коначно ту линији и увести јадницима са Леве обале нешто иоле пристојно.