Baš će da pomogne 85.Da pomogne 85-ici zato sto je em dugacka,i em je redja.Kad pobegne, ko zna kad ce sledeciZasto?Bolje linija 105L da ide na relaciji Ovca-Borca 3-Zemun backa.
Pa veruj mi hoce.Baš će da pomogne 85.
Da li si mislio na pojačanje linije 85 ili na to da se ne poštuje postojeći red vožnje?A da 85 samo ide redovnije i da 96 kreće sa Omladinskog stadiona.
Zasto 96 da krece od Omladinskog stadiona? Odatle idu 101, 104, 105, 106A da 85 samo ide redovnije i da 96 kreće sa Omladinskog stadiona.
Kao veća okretnica. Do Omladinskog stadiona ima puno konekcija iz svih pravca.Zasto 96 da krece od Omladinskog stadiona? Odatle idu 101, 104, 105, 106
Боље су конекције у булевару Деспота Стефана него на Омлдинском.Kao veća okretnica. Do Omladinskog stadiona ima puno konekcija iz svih pravca.
Као да је то велики проблем што аутобус кружи кроз блок и чека на станици. Има ту простора за чекање довољно. Трамвај до Збега неће пуно значити становницима самог Котежа и Борче пошто имају 1,5 до 2 километра до Зрењанинског пута. Више би значило да трамваји скрену у сама насеља.Mogu da traže kao i svako drugi. Jedino, koja je svrha te linije, kada imaju više linija do omladinskog. Drugo, kotež i nema okretnicu, već bus čeka vreme. Treće, obećani su tramvaji do zbega i od blokova do bež kose, a sada nikla velika ograda duž ivana ribara, gde su na sva usta hvalili kako će pruga da prodje tih 2 km.
Неће ићи булеваром Хероја са Кошара, постоји усвојени план.Ja mislim da će pruga za Bežaniju ići kroz Bulevar heroja sa Košara jer je ostrvo dovoljno široko.
Нешто се причало о скраћењу 601 до блока 42 кроз булевар Хероја са Кошара али за сада нема ништа од тога. Дуж тог булевара је просто мртав простор изузев блока 65, са једне стране је железнички насип, а са друге су углавном складишта, гараже и депо ГСП. Блок 65 је саобраћајно покривен линијама које иду Тошиним бунаром и Омладинских бригада.A jel se zna nesto hoce li biti neka linija koja ce ici kroz bulevar heroja sa kosara?
Kakve veze ima, kad postoje stotke kojima se može tamo doći?Kao veća okretnica. Do Omladinskog stadiona ima puno konekcija iz svih pravca.
Samo preko Gazele Španskih boraca i do Bulevara Heroja sa Košara.Vezano za Bežanijsku kosu, predlagao sam ranije preusmerenje linije 76 do Čukaričke padine, preko Bulevara Heroja sa košara.
Nema veze što nije jak, kad i onako postoji praksa povezivanja većeg dela bližih naselja nekom novoizgrađenom megamarketu, tržnom centru i sl. Ako su mogli liniju 72 da preusmere na Bežanijsku kosu da deca ne bi morala 300m da pešače od najbliže stanice 74 i 75 do osnovne škole, ne vidim zašto bi ovako nešto za 76 bilo problem.Za 76, možda ovo bude odličan predlog i prihvaćen, jer lanac diskonta mere tj svetofor, otvara na bež kosi (oznaka br 2 na soletovoj mapi) novi objekat, a tamo ide samo taj bus. Opet, mere nije nešto jak, ali vredi pokušati.