ljudi imam jedno bas radikalno resenje...beogradski potencijali tj resursiapsolutno stoje neiskoriscjeni a mi se guzvamo po prevozima ko krmad...elem
1- beovoz ili bg voz bi trebalo da ide od Resnika do Prokopa na svakih 10ak min
2- busevi bi trebalo da ljude s Resnika, Rakovice, Kijeva, Vidikovca, Petlovog brda dovoze do stanice bg/beo voza u lokalu
3- time bi pospesili efikasnost i ekonomicnost transporta a i izmestili deo buseva da ne idu ka centru...manje guzve, manje zagadjenje...
4- vec postojeci bg voz bi trebao da ide na 10 min a da stanice bolje povezu s ostalim drumskim saobracjajem u okviru gsb-a
5- produziti stanicu bg voza preko pancevackog mosta i izgraditi stanicu u borci koja bi bila integralna za BG:Voz i Buseve iz okoline a i da ima parking mesta poput one na NBG, za sve buseve koji dolaze iz Zrenjanina, Ovce, Borce,...Panceva i Vrsca da tu okrecju a da putnike preuzimaju vozovi i dalje prevoze jer su vozovi brzi, efikasni, jeftini, nezavisni, brzi i to je po meni dobro jer bi se i ovi busevi izmestili iz grada pa bi imali manje guzve, manje zagadjenja, vise para, ekonomicniji transport i sl..