Матеја Бељан":1bp3tv1y je napisao(la):Baš su im slatki ovi minibusi, jedan ide na 92: NS - Aerodrom Nikola Tesla
zexland":12anvbcr je napisao(la):Jel zna neko da li ce linija 88 ici preko novog mosta ? Potpuno je besmisleno da ostane trasa preko Gazele... A liniju 58 podhitno spustiti sa Banovog brda ( Pozeska - saobracajna nocna mora gradjana Zeleznika).
Не би требало тако да се размишља. ПА шта ако су се људи навикли? Навикнуће се и на нов распоред. Навика није никакво оправдање. По том принципу би требало задржати све линије које су икада саобраћале Београдом.1111":2apjdq0q je napisao(la):И мени је у почетку 89 пала на памет, али више ми ни она није на списку. Навикли су људе и на овакав 89, па и на 13, о 94 да не причам, јер је од све 3 линије најоптерећенији. И тачно знам да највише путника и у 89 и у 94 уђе код Сава центра. Када би преусмерили и 88 и 89 и 94 на нови мост, шта остаје на СЦ-у ка Чукарици.
Те нове линије би испразниле неке постојеће. Осим тога, ГСП једва саставља и садашњи број линија, немају ресурсе за нове.1111":2apjdq0q je napisao(la):Када сам рекао нове линије, мислио сам на неке поузданије, а не неку где би ставили 3 аутобуса за цео дан. Ето, ја бих пре урадио то са 708ицом и направио нову линију негде из НБг-а ка Чукарици, него мењао постојеће и малтретирао народ.
zidar":11law4fb je napisao(la):88 preko novog mosta ima smisla jer se time stvaraju dve preko potrebne veze: Opstina NBGD-Z. St. NBGD(bg:voz) i Banovo Brdo- Z. St. NBGD (BG:voz)
Jednim potezom se napokon dobro vezuje stanica NBGD i uspostavlja ona veza za koju je most i pravljen a to je Cukarica-NBGD-Zemun.
stf":11law4fb je napisao(la):Не би требало тако да се размишља. ПА шта ако су се људи навикли? Навикнуће се и на нов распоред. Навика није никакво оправдање. По том принципу би требало задржати све линије које су икада саобраћале Београдом.
Наравно да већина уђе код Сава центра, кад је то последња станице пре јединог преласка реке. Тај број ће се знатно смањити после отварања Игле.
1111":xa9rwy05 je napisao(la):А шта остаје код Сава центра за Блокове 19а, 22, 23, па и 21? На шта ће да личи ако се одатле склоне све три линије (88, 89 и 94). Заиста понекад мислим да ви само гледате план града, а да се не возите аутобусима.
stf":sy5pdlq0 je napisao(la):Не би требало тако да се размишља. ПА шта ако су се људи навикли? Навикнуће се и на нов распоред. Навика није никакво оправдање.
1111":2vcz9u35 je napisao(la):zexland":2vcz9u35 je napisao(la):Jel zna neko da li ce linija 88 ici preko novog mosta ? Potpuno je besmisleno da ostane trasa preko Gazele... A liniju 58 podhitno spustiti sa Banovog brda ( Pozeska - saobracajna nocna mora gradjana Zeleznika).
Због чега је бесмислено да остане преко Газеле?
Да ли редовно користиш линију 88 или гледаш план града?
Добро, а како ћу ја из Гроцке да користим 94? И ти претерујеш. Па мајку му, не може баш свака зграда да има директан превоз до сваке зграде.1111":1t7hncun je napisao(la):Да, а како ће становници блокова 19а, 22 и 23 сада да користе 94? Или 88, ако га, не дај Боже преусмере на нови мост?
Ово за све линије икада преувеличаваш. Добро схваташ шта сам хтео да кажем.
А где ти људи иду? Могу нпр. трамовима или 95 до НБГ Железничке па ту на 94. или 88. Невиђено лакше.1111":1t7hncun je napisao(la):Уколико би 88 пребацили на нови мост, замислите 50 људи који улазе у 17 или 18 за једну једину станицу до мостара, па прелазак аутопута до станице доле на Мостару. То би заиста био хорор и уколико ДЈП то стварно уради, комплет треба да подобијају отказе и да им се забрани да се до краја живота баве организацијом саобраћаја.
Сад си одвалио и линију и трасу а из ког разлога? Ја не видим ништа лоше у томе да се линији 94 скрати пут за 20 минута. Или линији 88.1111":1t7hncun je napisao(la):Хајде онда да изменимо трасу 16ице, па да уместо преко Бранковог иде преко Газеле. Навићи ће се људи, једино ће им требати дупло дуже да стигну тамо где су кренули. default/roll
За ово се слажем Чуди ме да уопште нешто мењају, а да нису убацили нпр. 94П :lol: Вероватно због тога што ГСП нема довољно возила за њихова омиљена решења.1111":1t7hncun je napisao(la):Немам ништа против промена које су конструктивне, али ДЈП све ради из канцеларије. Када сте видели да су организовали неки упитник или анкету? Заболе их за мишљење грађана. Е па, ово са 88ицом и 94ком им неће проћи. default/notok
zexland":2ugvu7gl je napisao(la):Svaki put kada se vozim u ovom pravcu ka kuci, 88ice se uglavnom najvise isprazne upravo kod sajma,
Ko sa NBGD-a i Zemuna zeli da ode na sajam (sto apsolutno nije prioritet) neka ceka 89 neka se ta linija jednostavno pojaca.
Ti si se uhvatio tvojih par nbgd blokcica koji itekako su mnogo blizi gradu i imaju inace uopsteno mnogo bolju komunikaciju sa vecim delom grada nego recimo sva juzna bgd naselja, koje muku muce sa prevozom.
stf":2ugvu7gl je napisao(la):Добро, а како ћу ја из Гроцке да користим 94? И ти претерујеш. Па мајку му, не може баш свака зграда да има директан превоз до сваке зграде.1111":2ugvu7gl je napisao(la):Да, а како ће становници блокова 19а, 22 и 23 сада да користе 94? Или 88, ако га, не дај Боже преусмере на нови мост?
Ово за све линије икада преувеличаваш. Добро схваташ шта сам хтео да кажем.
stf":2ugvu7gl je napisao(la):За ово се слажем Чуди ме да уопште нешто мењају, а да нису убацили нпр. 94П :lol: Вероватно због тога што ГСП нема довољно возила за њихова омиљена решења.1111":2ugvu7gl je napisao(la):Немам ништа против промена које су конструктивне, али ДЈП све ради из канцеларије. Када сте видели да су организовали неки упитник или анкету? Заболе их за мишљење грађана. Е па, ово са 88ицом и 94ком им неће проћи. default/notok
Хтео си рећи 88Л? :lol:1111":399dblkz je napisao(la):Какви су идиоти, не би ме чудило да поделе 88 на 88 и 88нм (нови мост) и направе две непоуздане линије у ДЈП стилу. :lol:
1111":301i4nac je napisao(la):То болдовано је контрадикторно остатку твог поста, јер овом изменом 88 не би више пролазила поред Сајма.
Уосталом, џабе расправљамо, кад ће ДЈП да уради шта је наумила, без обзира на жеље грађана. Живела демократија и застарели либерални капитализам који величамо као да је најбољи. :notok:
zexland":jcb8iul1 je napisao(la):Hello!
Presedace se kod Ade ili na stanici pre Ade (nova stanica - stara se ukida). Shvati da se grad ne zavrsava kod Sajma, vec se ista linija nastavlja jos punih 10km !
A kod sajma izlaze novobeogradjani koji (ulaze masovno kod SC-a, i guraju se jednu stanicu) uglavnom idu negde dalje ili ljudi koji idu za juzna predgradja, a uz celu tu pricu opet zaboravljas da ostaje linija 89.
Naravno da cu da se raspravljam, na forumu sam kapiras me iskljucivo iz tvog ugla, a mogu da se kladim da nikada nisi isao 88icom do njenog krajnjeg perifernog terminusa do Novog Zeleznika, jednostavno ne poznajes u potpunosti liniju i to se vidi iz tvojih postova.
Ovo govorim jer se sa njom vozim 17 godina, i to ne samo sa njom vec i sa mnogim drugim linijama nazalost vrlo nefunkcionalnog gradskog prevoza u nasem gradu.