[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=521707#p521707:2xfkgf4i je napisao(la):igor989 » March 3rd, 2018, 7:19 pm[/url]":2xfkgf4i]Јел сутра почиње да саобраћа 300?solecar":2xfkgf4i je napisao(la):Pre će liniju produžiti da svraća do IKEE , nego da uvedu stajalište za liniju 70. Jednostavnije im je tako da urade , bez obzira šta drugi mislili o ispravnosti takvog rešenja. Dan D je 4. mart , a ne kraj marta za kada su planirali da uvedu liniju.
Moj komentar vezano za "Dan D" se odnosio na Bumbarov komentar , pošto je naprasno počeo da se brine za dobrobit građana Grocke , koje je do juče smatrao građanima drugog reda. Objašnjenje na šta sam konkretno aludirao spominjući "Dan D" je dao Marrecar u komentaru koji sam citirao.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=521713#p521713:2xfkgf4i je napisao(la):marrecar » March 3rd, 2018, 7:38 pm[/url]":2xfkgf4i]Ne, nego su sutra izbori. Ako cemo realno, znamo kakav ce ishod biti, nazalost. Tako da su 50-50% sanse da se uvedu ove linije. Doduse, ruku na srce, Simonovic, kakav god da je, mislim da 300 ima velike sanse da se uvede, u odnosu na 312 koja nije ni blizu realizacije, nego je trenutno samo jako predizborno obecanje.
Najavljeno je da će linija 300 svraćati do IKEE samo vikendom , na šta sam ja prokomentarisao da bi trebalo da svraća i radnim danom (samo u određenim polascima) , kako bi se radnicima koji žive u naseljima duž Smederevskog puta omogućio lakši dolazak i povratak sa posla , obzirom da najveći broj radnika IKEE dolazi iz Grocke , Mladenovca i Sopota. Na to su se odmah oglasili dežurni dušebrižnici linija gradskog prevoza (Aca kec i Bumbar) govoreći kako korisnici linije 300 neće želeti da gube vreme svraćajući do tamo neke IKEE , gubeći po pola sata. Ja sam prokomentarisao da će i radnici IKEE biti korisnici te linije , i da ako druge linije mogu da svraćaju u određenim polascima do fabrika , firmi i kasarni , da onda može i linija 300 do IKEE i da ne vidim nikakav problem u tome. Nakon toga sam nazvan neznalicom jer se te dve stvari koje sam ja spomenuo ne mogu uopšte porediti.
Dalje , da se linija uvede , kao što reče Marrecar , velike su šanse , sa čime se i ja slažem. Planirano je da se linija uvede krajem meseca , a izbori su sutra. Shodno tome , zašto bi se neko cimao i gradio infrastrukturu za novo stajalište kod Bubanj potoka za liniju 70 , što je Bumbar spominjao kao najidealnije rešenje za vezu sa IKEO-m (presedanje sa linije 300 na 70) , kada već nije to uradio do sada , jer mu to nakon izbora ne donosi nikakve dodatne gladove. Ako su već najavili da će linija svraćati do IKEE , onda će tako i da urade , jer osim autobusa i lepljenja oznaka na stajalištima za novu liniju , ništa drugo ne treba da se radi.