Ljudi koji sve ovo rade ne čitaju ovaj podforum? Je l nama Kinezi izvode i planove?
Nebitno u svakom slučaju. Evo insajderskih informacija za Aerodromski put ili šta već - Ana Karenjina - magistrala najnovijih.
Biće Ana Karenjina od raskrsnice za aerodrom. Ruši se nelegalno izgrađen mafijaševa zgrada Čume neki, njegovi naslednici iz surcinskog klana - na početku Ane Karenjina i on time pere novac, isto kao i mafijaš koji je vlasnik placa praznog u Cara Dušana, vlasnik Tuttto svega i svačega. SNS kadar sledeći dobro obezbeđen, a sledeća je neka domaćinska kuća veliki plac, ali poštena siromašna, i iza je suštinski plac na kom niko ne živi, pa dole veliki plac gde žive ljudi pošteni domaćinski, i Vinogradska ide onda. Verovatno ce biti vijadukt. Pogledajte na Geosrbija. Bas me interesuje da li je Čume izveo fake prodaju trik stanarima, jer ionako iza te zgrade u pravcu Surčina planirana je železnica transportna podzemna?
Dakle, ko o čemu, svi mi o tome da građevinska mafija vodi ovu državu, a ona samo pere novac od droge kao što je i napisano skoro. Srbija Peru.
Ko zna, ne odgovaram za informacije, samo čuo to kao najnovije informacije. E da, nece rušiti Tutto zgradu, nego ce napraviti preko prvog praznog placa sa beogradske strane Ane Karenjine gore samo vezu koja ce prolaziti preko te njive gde je trebalo ova poveznica da prolazi prvobitno.
Kakva smo mi banana! Koliko ovaca ovde ima, a koliko uhlebljenih? Užasno.