Taj kružni tok je totalni promašaj.
Za $70,000,000 su mogli da smisle bolje rešenje.
Nadajmo se da nećemo morati da ponovo platimo krak ka JG i sve ove veze sa Vinogradskom..
Taj kružni tok je totalni promašaj.
Za $70,000,000 su mogli da smisle bolje rešenje.
Ja vec gledao cene placeva pre par dana. Dva oglasa koja sam video traze oko 10 000 evra za ar (placevi velicine 5-6 ari). U pitanju je gradjevinsko zemljiste.Kad izgrade petlju u Jakovu, za koliko će se stizati do Novog Bg-a? To mesto onda postaje vrlo primamljivo za neku nekretninu.. blizu Sava, aerodrom, raskrsnica autoputeva..
Misterija rešena
Pogledajte prilog 158128
Ajmo ljudi, toliko vas je obislo ovu deonicu danas. Mora da je neko video. Znacajna je da li ce kamioni moci da idu ovuda.Jel zna neko da li na novom putu dozvoljeno kretanje teretnjacima?
Kamione nisam viđao nigde sem jednog koji je iz pravca ka Surčinu skretao u Vinogradsku kod prve vezeAjmo ljudi, toliko vas je obislo ovu deonicu danas. Mora da je neko video. Znacajna je da li ce kamioni moci da idu ovuda.
Mislim da ne, jer gde bi se isključili? Mislim da ne smeju na KT, a tek bi bilo apsurdno da ulaze u vinogradsku.Ajmo ljudi, toliko vas je obislo ovu deonicu danas. Mora da je neko video. Znacajna je da li ce kamioni moci da idu ovuda.
Ja i kad sam isao Milosem Velikim nisam vidjao mnogo kamiona. Verovatno ga i dalje izbegavaju zbog putarina.Kamione nisam viđao nigde sem jednog koji je iz pravca ka Surčinu skretao u Vinogradsku kod prve veze
Vinogradsku kamioni koriste vrlo rado, pogotovo kamioni od Amana, Sunca, Suncebeton,... čiji su magacini upravo u toj ulici, šta misliš, zašto je Vinogradska onako uništena?Mislim da ne, jer gde bi se isključili? Mislim da ne smeju na KT, a tek bi bilo apsurdno da ulaze u vinogradsku.
Centar Zemuna-M.Veliki - ušteda ravno 10km.