Nadam se da će biti tako, sve sam nešto pesimističan oko kružnog toka i oko mosta u Surčinu, pak su mogli staviti zaštitnu ogradu na putu od Surčina do petlje, rizično je onoNa isti kružni tok ti se ide i za Surčinsku pa tu dakle nema razlike, a na novom putu zadugo se neće praviti gužve na semaforima.
Silazak od granda ka kruznim toku kolaps iako je nedelja.
Jedino da odeš skroz do centra surčina pa odatle. Idalje nisu izgradjena dva izlazaGde moze iz Vinogradske se prilkljuci novom putu sem na prvom iskljucenju 200 metara od kruznog?
Ništa dramatično, obzirom je ovo 3+3 veza sa autoputem i oblilaznicom.Skupljaju se auti na semaforima, Boga mi, nije ovo malo za vikend
A ja se čudim što ti ne veruješ i što je gotovo nezapaženo prošlo da je rok za ovo bio prvo kraj 2021, pa kraj 2022, pa je otvoreno tek 31. marta 2023 - praktično na juriš, i tada još sakato - bez kraka ka Jurija Gagarina i bez jedne bici stazeI dalje ne verujem da nisu izgradili i spoj sa Jurija Gagarina... koliko je sve to nesposobno..
Ja koliko sam video u planovima, a i u onoj animaciji puta bila je staza samo sa jedne straneOvo za drugu bici stazu. Jel ona bila deo projekta ili su u pitanju laži političara?
A što staza ne ide do KT?Ja koliko sam video u planovima, a i u onoj animaciji puta bila je staza samo sa jedne strane
Planirano je da se nastavlja uz produženje Jurija GagarinaA što staza ne ide do KT?
Ovo za drugu bici stazu. Jel ona bila deo projekta ili su u pitanju laži političara?
Како им се шаље захтев? Имам примедбе на неке једносмерне и погрешна скретања али не знам како да им пријавим. Капирам едитовање мапа може на западу а у Србији не може.Послао сам им прекјуче захтев. Потребно је 24 сата да се измена у потпуности имплеметира и са навигацијом и са мапом. Одрадили су грубо, али сачекаћу пар дана да видим да ли ће све уцртати па ако не ураде онда ћу им послати детаљније.
Ne može nigde da se edituju mape.Како им се шаље захтев? Имам примедбе на неке једносмерне и погрешна скретања али не знам како да им пријавим. Капирам едитовање мапа може на западу а у Србији не може.
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
Znam Reljo za ovo iz ekapije. Ali u ovom tekstu se samo "predviđa" da će biti dve bici staze.Izvor: eKapija | Četvrtak, 22.08.2019.Putevi Srbije o ceni izgradnje dela auto-puta: Deonica Surčin-Novi Beograd specifična, u planu i biciklističke i pešačke staze
Putevi Srbije o ceni izgradnje dela auto-puta: Deonica Surčin-Novi Beograd specifična, u planu i biciklističke i pešačke stazewww.ekapija.com
"...predviđa se i izgradnja biciklističkih i pešačkih staza, što za rezultat ima širi profil (trup) čitavog auto-puta i značajno veće količine radova". Planirane su pešačke i biciklističke staze sa obe strane ove saobraćajnice, širine 2,0 m i 2,20 m. Imajući to u vidu, širina normalnog poprečnog profila ove deonice ide čak do 47,2 m..."
Nemoj nista da se čudis. Za te pare su mogli ladno da urade i taj deo.I dalje ne verujem da nisu izgradili i spoj sa Jurija Gagarina... koliko je sve to nesposobno..
10 minuta . Bliizu ce biti i nacionalni stadion,sajam,Obrenovac...itd.Kad izgrade petlju u Jakovu, za koliko će se stizati do Novog Bg-a? To mesto onda postaje vrlo primamljivo za neku nekretninu.. blizu Sava, aerodrom, raskrsnica autoputeva..