BOKI SMOKI
Advanced
Ono iza ne znam kako izgleda, tj Hala za fizicko.
Boki prvo koji model ?BOKI SMOKI":3uy3j9bj je napisao(la):3D Buildings Review
We're having a problem with the model you submitted
Unfortunately, we've run into a problem while trying to process this model for Google Earth's 3D Buildings layer:
Security policy violation. The model you submitted violates one of our security policies or contains a corrupted image. We recommend re-uploading your model from a fresh installation of Google SketchUp.
We would be happy to re-consider any corrected models you'd like to submit. Thanks very much for your ongoing contribution to the worldwide geo-modeling effort. We look forward to seeing more of your models soon.
The Google 3D Warehouse Team
to mi je model koji sam daavno radio i opet sam ga uplovdovao i nista. kako da resim problem zna li neko?
I jos nesto Zex aj mi napravi mali turtorial kako da napravim spomenik ili drvo.
Uplovdovao sam preko ovoga.bg259":2xvknhk4 je napisao(la):kad sam ja updatovao arenu sami su oni skinuli staru i stavili novu.... samo ti upload novi model oni ce sami srediti
daWile E. Coyote":2myym5pr je napisao(la):Је ли то мост на преводници (нови пут)?
Bogami, most ima i više od 10... Deo od Pančeva do rafinerije je izgrađen pre dvadesetak godina, ako me pamćenje služi.BOKI SMOKI":3szorh2p je napisao(la):daWile E. Coyote":3szorh2p je napisao(la):Је ли то мост на преводници (нови пут)?
Jbt taj novi je star sada vec vise od 10 godina a ko juce da je Sloba otvarao.
Pa poseti ga. Blizu ti je. I Obavecno narodnu bastu. I karneval u Pancevu, koji je tokom leta. sad u Novembru imas reggae fest. a tokom leta rock fest,i bjakerijadu.vucko":v5pm35u3 je napisao(la):Bravo smoki.Ja ne bejah ni jednom u pancevu do sada,mada mi ga priblizavas ovim modelima.To je i cela draz celog programa.
Samo pici matori!!!