Šta je novo?

Google I Pan

Boki ova ploča na zgradi je :| uradi nešto sa njom.

Boki potrudi se da stavis adekvatnu prezentaciju zgrada koje radis, a ne 3D Pancevo.
Jer ovako covek ne zna koja je zgrada u pitanju dok ne ode na 3D View ;)

ok, by the way, ovu zgradu je moj ortak uradio bruka.

davidovazgrada.jpg

BOKI SMOKI":2vbugxuf je napisao(la):
probaj detaljnije da odradiš krov pošto ne ide ovaj džinovski crep.. vidim da si se trudio da izvučeš terase i ivice prizemlja tako da verujem da ne bi bilo teško da spustiš nivo krova (ili suprotno - podigneš ogradu) kako bi bolje delovalo mada i nije obavezno ukoliko nađeš bolje rešenje za ravan krov (npr. slikaš neku betonsku površinu i nalepiš je gore) ;)

super ovo izgleda kad bi svaki grad imao po 2-3 da rade...

Pa ja sam zbog ovoga gostovao na televiziji i zahvaljujuci meni dosta njih je izrazilo zelju da pomognu u daljoj vizualizaciji Panceva kroz 3d svet.Za sada nas ima 4 koji rade.

Не заборави зграду СДК, то је ипак лендмарк Панчева. ;)

Кад урадиш једну зграду на Стрелишту, одмах ћеш их имати гомилу. :cool:

Naravno uradicu SDK, a to za streliste pa nisu bas toliko iste.Kotez 2 je jako lako odraditi sto zbog mogucnosti da se udalji i slika sto zbog indenticnosti zgrada.

Боки, види и ти да ли хоћеш да убациш зграде на игрицу типа Сим Сити (види у теми о Београду).

Visi Oprstinski sud u Pancevu. prvi put ga nisu prihvatili jer sam ja zabrljao, prevideo sam neke stvari ali sada je bruka

opstinskisud.jpg

I ostale cu prepraviti koje mi nije prihvatio posto sam se sada uvezbao.

Bravo bokiska,cepaj matori :kk: Samo sredi ta 2 mala krovica,previse izgledaju neobicno

Jos sam ga prepravio jer je imao previse prozora. No sredio sam i Gimnaziju isto je bruka. A krov je takav. Pogledajte tred Pancevo.

3D Buildings Review
We're having a problem with the model you submitted

Unfortunately, we've run into a problem while trying to process this model for Google Earth's 3D Buildings layer:
Security policy violation. The model you submitted violates one of our security policies or contains a corrupted image. We recommend re-uploading your model from a fresh installation of Google SketchUp.

We would be happy to re-consider any corrected models you'd like to submit. Thanks very much for your ongoing contribution to the worldwide geo-modeling effort. We look forward to seeing more of your models soon.

The Google 3D Warehouse Team

to mi je model koji sam daavno radio i opet sam ga uplovdovao i nista. kako da resim problem zna li neko?

I jos nesto Zex aj mi napravi mali turtorial kako da napravim spomenik ili drvo.

gimnazija izgleda bas dobro, mozda neka tekstura na zid onoga iza ali i ovako je kul

Vrh