BOKI SMOKI
Advanced
Pa objasni im da je to zaseban model.Da ne mozes zbog mosta.
Ne nerviraj se.bg259":snjudvnz je napisao(la):E PA OVI IZ GOOGLA MI IDU NA K**** uploadovao sam autoput deo po deo skroz textured oni meni incomplete texture i incomplete model pa dali su oni normalni, kakao da uradim autoput od urgetnog centra do gazele u jednom cugu.....
Za red stripe te najverovatnije zezaju jer su ti ostali "neokrečeni" plafoni na mnogim mestima i jedan delić u donjem desnom uglu drugog sprata. Proveri i da li je poslednji sprat/terasa ofarban odozdo... E, sad, moguće da im se ne sviđa što je solid color, pa secni deo prave fasade sa fotke pa spucaj tu teksturu svuda. Zaista, još lepše će da izgleda.bg259":12vr7777 je napisao(la):E PA OVI IZ GOOGLA MI IDU NA K**** uploadovao sam autoput deo po deo skroz textured oni meni incomplete texture i incomplete model pa dali su oni normalni, kakao da uradim autoput od urgetnog centra do gazele u jednom cugu.....
Updateovao sam ga, ali nisam na vreme, pa ce se pojaviti za nekih 7 dana ponovo i deo I i deo IIBOKI SMOKI":2df80jf8 je napisao(la):Poslovno-stambeni kompleks Inex - deo I je obrisan ne znam zasto.
I da li vama zaseckuje GE? Meni strasno.
Мени да, кад су укључени 3Д објекти, а детаљније градове, као на пример Њујорк, не могу ни да отворим скроз. Очигледно је потребна нека НАСА-ЦИА-ФБИ конекција да би све то нормално радило. :kafa:BOKI SMOKI":3q8707cz je napisao(la):I da li vama zaseckuje GE? Meni strasno.
I meni Njujork koci dosta, ali s obzirom na broj modela, nije ni cudoWile E. Coyote":1d0586ak je napisao(la):Мени да, кад су укључени 3Д објекти, а детаљније градове, као на пример Њујорк, не могу ни да отворим скроз. Очигледно је потребна нека НАСА-ЦИА-ФБИ конекција да би све то нормално радило. :kafa:BOKI SMOKI":1d0586ak je napisao(la):I da li vama zaseckuje GE? Meni strasno.
:laugh:bg259":2cqwcfcm je napisao(la):au zex pa kako da te stignem imas vec 100+ models ,
nastavi tako...=)bg259":61ermmd7 je napisao(la):