ne triumf kao pobeda nego kao secanje kapija secanja na poginule za srbiju bar sam ja tako skontao da lik hoce da se izrazirelja":21ok5m9o je napisao(la):direktor":21ok5m9o je napisao(la):ppv plan trijumfalna kapija
trijumf - zbog čega, u čemu?
ne triumf kao pobeda nego kao secanje kapija secanja na poginule za srbiju bar sam ja tako skontao da lik hoce da se izrazirelja":21ok5m9o je napisao(la):direktor":21ok5m9o je napisao(la):ppv plan trijumfalna kapija
trijumf - zbog čega, u čemu?
relja":1co006k3 je napisao(la):trijumf - zbog čega, u čemu?
drum1":1uw4ru8x je napisao(la):само гледамо и гунђамо на тамо неком сајту...
Борчанац":2qhnqhvk je napisao(la):Ако би рецимо Делије потегле ово питање масовност и медијска пажња су загарантовани а све што би ми овде планирали постепено, до последњег камена, они би испланирали за сат.
Delija":9c2i4a5x je napisao(la):Giorano Angelo,29ог је скуп нас Беобилђана и схватићеш да већ имаш барем 15 сигурних људи.Ја знам да је угледну господу афирмисане архитекте тешко покренути из низа разлога али са нама "неафирмисанима" није такав случај,као ни са Беобилђанима генерално. Е сад,проблем је датум.Пре неког 10 јануара тај скуп није могућ. Директорев предлог је одличан!
Igor":9c2i4a5x je napisao(la):Mnogo veci problem je to sto do kraja nismo sigurni da li ovo rusenje znaci definitivno odustajanje od ponovne izgradnje ulaznog dela i rekonstrukcije objekta koji je pod zastitom ili rusenje i stavljanja objekta u zaborav malo po malo
Kome , Bgdu. Ko ce da pati , BeogradjaniDa li blokirati saobracaj ili ne
stf":1w50bayg je napisao(la):"Протест" треба да буде у складу са ситуацијом и тематиком, да буде оригиналан и медијски занимљив, да се не замера никоме (да га пренесу позитивно и Блиц и Курир)и да буде афирмативан. Дакле нешто у фазону Беобилд гериле. Скуп се редовно пријави МУП-у, али се протестује на начин на који до сада делују нпр. УГ Улице за бициклисте, Министарство простора или УГ Имамо план. Дакле, мирно постављање изложбе о значају ових кућа на огради рушилишта, "Свечано отварање изложбе са све фол кустосима, представницима музеја и града ...
Delija":1bk7h01e je napisao(la):Борчанац,учешће Делија би пробудило јавност али против целе акције,исто као и код народа.Тако је и после нашег транспарента у вези Народниг и музеја Савремене Уметности било више негативних него позитивних коментара од стране,у просеку,глупог и ограниченог народа.
Исто тако,многи међу њима(тј нама) би то одбили из идеоолошких разлога иако знам да су они који су мозак целе организације изнад те приче. Али просто,не би дали повода ривалским групама за касније прозивање.
Giorano Angelo,29ог је скуп нас Беобилђана и схватићеш да већ имаш барем 15 сигурних људи.Ја знам да је угледну господу афирмисане архитекте тешко покренути из низа разлога али са нама "неафирмисанима" није такав случај,као ни са Беобилђанима генерално. Е сад,проблем је датум.Пре неког 10 јануара тај скуп није могућ. Директорев предлог је одличан!
Иначе,није битна толико бројност колико сама порука која мора битијака и универзална.Имамо толико много аргумената на нашјој страни,само их треба представити на упечатљив начин.
Наравно да јесте!Giorano Angelo":23p06ngr je napisao(la):To je oдлично! Да ли је ово уједно и позив на састанак 29.12. или?