Giorano Angelo
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 22.10.2011.
- Pohvaljen
- 2.758
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Vwxr85uXMdU[/youtube]
„Gde ja stadoh — ti ćeš poći!”
„Što ne mogoh — ti ćeš moći!”
„Kud ja nisam — ti ćeš doći!”
„Što ja počeh — ti produži!”
„Još smo dužni — ti oduži!”
На овим просторима кад нешто не ваља
то се не дај Боже никад не поправља
но руши мајсторе одма' до темеља
предузимачима вазда берићета и весеља
stf":1af5yxnz je napisao(la):Колико примећујем, нешто се не труде да сачувају црвени камен, који се иначе због масивности плоча може лако поскидати и конзервирати у неком магацину ... значи оде све на депонију ... питам се где то возе?
Тај камен је вредан, дај да се организујемо да поспашавамо са депоније шта је могуће.
На депоније треба послати оне који су овај варваризам наредили.stf":2qeg54zt je napisao(la):Тај камен је вредан, дај да се организујемо да поспашавамо са депоније шта је могуће.
поређење је лоше само због околности. можда на месту генералштаба нису страдали људи, али један може да се искористи за меморијални комплекс посвећен жртвама бомбардовања 99теGiorano Angelo":8y4j71b3 je napisao(la):Текст је онако... Лоше је поређење због различитог контекста и околности... А да не говорим да начин писања дисквалификује аутора чланка, као и сам чланак...
JohnnyLee":q9kg7vbi je napisao(la):поређење је лоше само због околности. можда на месту генералштаба нису страдали људи, али један може да се искористи за меморијални комплекс посвећен жртвама бомбардовања 99теGiorano Angelo":q9kg7vbi je napisao(la):Текст је онако... Лоше је поређење због различитог контекста и околности... А да не говорим да начин писања дисквалификује аутора чланка, као и сам чланак...
dobra ideja treba stvarno odati pocast ljudima poginulim u tadasnjem bombardovanjudirektor":3rnvp6vd je napisao(la):
direktor":1lacpa0l je napisao(la):ppv plan trijumfalna kapija