Šta je novo?

Generalštab

Aman, znam ja to sve :)

Moja opaska je da ne možeš na Menhetnu da smestiš tolike kancelarije i da gradiš trospratnice.

Mada, imaš npr. Empire State Building, koji je poznat kao nekada najviša zgrada na Svetu.

Kada sam bio tamo, ono nema nikoga nigde. Samo staza do lifta ograničena sa strane trkama, kao na aerodromu. Pitam onog iz security-ja, nisam znao, tipa gde su ljudi ovde. Kaže, pa ova zgrada nije odavno u upotrebi, samo služi za turističke posete opservatoriji...

Valjda neće i kod nas tako za 10-20 godina.
:oops:
Kada si to bio?
Pošto ESB ima aktivne kancelarije, najmanje znam da LI tamo (i to dugo, tipa 15 godina), a ima i drugih?

Možda je mislio na ulaz kojim si prošao?

:oops:
Kada si to bio?
Pošto ESB ima aktivne kancelarije, najmanje znam da LI tamo (i to dugo, tipa 15 godina), a ima i drugih?

Možda je mislio na ulaz kojim si prošao?

2013.

Cool, ako su je stavili u funkciju opet.

Zgrade generalštaba nisu predviđene za rušenje samo zbog puke zarade, iako je to naravno najveći motiv, mogla je recimo biti predviđena rekonstrukcija i nadogradnja uz očuvanje originalnog izgleda u značajnoj meri ali nije, iz razloga što je kompleks zgrada izgrađen u čast bitke na Sutjesci i simbolično predstavlja kanjon reke Sutjeske, a to revizionistima jako peče oči. Zato nije slučajno što u projektu učestvuju i "iz Čikaga moji".

Не представља кањон реке Сутјеске. То је каснија интерпретација.

Poslednja izmena:
Ali LinkedIn je tamo od 2011
(izvini ako sam dosadan, slobodno ignoriši, nema poentu)

Zanimljivo, očigledno sam imao pogrešan info "iz prve ruke". Čak gledam sada da je 90% izdato :D
Spominje se da je tokom Covid-a puno firmi izašlo, ali to nema veze sa mojom posetom koja je bila puno pre Covida.

Vrh