astrodule
Professional
Meni i dalje nije ništa jasno. Ovo mi sve deluje površinski, a treba da kopaju rupu od barem 5m.
Почели су да копају све дубље,видећемо како ће наставити.Meni i dalje nije ništa jasno. Ovo mi sve deluje površinski, a treba da kopaju rupu od barem 5m.
Sta zna srbin sta je plan i gde da kopa.. Prvo kopamo pa onda izmestamo ceviHaha, pa da li je moguće?
Pa jeste, ali mi je prosto neverovatno da kopas toliku celinu sa toliko objekata okolo i da ne istrazis da li postoje cevi, kablovi, vodovi i slicno? Mislim meni je logicno da kad vec radim ovakav projekat, da prikupim informacije o okolini i lokacijskim uslovima, jer gotovo sigurno da postoji nesto pod tom zemljom, a nije bas da ne moze da se nadje. Nego linija manjeg otpora. Nije zakopan tu faraon pa da se ne zna.Problem je što kod nas ne postoji jedinstvena i celokupna baza podataka sa podzemnim instalacijama.
Veruj mi da je to u Beogradu veliki problem. Pre 20 godina su pričali da će napraviti planove podzemnih instalacija za ceo grad - jer tada uoošte nisu postojali, nego razne polunesređene hrpe hartije po javnim preduzećima, pa su nalazili čuda pri obnovi Kralja Milana, pa nadalje - ali daleko od toga da ne može da se potkrade neka fantomska instalacija.Pa jeste, ali mi je prosto neverovatno da kopas toliku celinu sa toliko objekata okolo i da ne istrazis da li postoje cevi, kablovi, vodovi i slicno? Mislim meni je logicno da kad vec radim ovakav projekat, da prikupim informacije o okolini i lokacijskim uslovima, jer gotovo sigurno da postoji nesto pod tom zemljom, a nije bas da ne moze da se nadje.