Kralj Petar nije, ali Petar jeste.Bukvalno milisekunde odlucile.. ja ko Emilio Estevez a Beki ko Carli Sin u Mladim revolverasima
Pa jel Kralj Petar I imao zenu?za Dragu smo svi culi zbog egzekucije, a fali i Aca Ujedinitelj
Петар је имао жену док није био краљ. Крунисан је као удовац.Bukvalno milisekunde odlucile.. ja ko Emilio Estevez a Beki ko Carli Sin u Mladim revolverasima
Pa jel Kralj Petar I imao zenu?za Dragu smo svi culi zbog egzekucije, a fali i Aca Ujedinitelj
Dje se njega sjetiDa nije starac Vojo Stanić od stotinu ljeta?![]()
Ti si pravnik?Ajde jedno brzinsko lako pitanje... ko je izmislio izreku: "Sto se grbo rodi, vrijeme ne ispravi"?![]()
Nisam, iz pravnicke porodice sam... sto bi rekla Maya Berovich "Ti lutas bebo, skrenuo si s puta bebo"Ti si Pravnik?
Delujes ko dobar covek, cudno bi bilo da si pravnikNisam, iz pravnicke porodice sam... sto bi rekla Maya Berovich "Ti lutas bebo, skrenuo si s puta bebo"Zavrsih nesto deveto nefamilijarno
![]()
Pogodio si samo ovo što ide posle te tri tačkePravnici su inace mutikase i smutljivci, i puni para, koliko samo uzimaju od stranaka, ko blata... ali i puno rade, po citav dan bukvalno.
Kasnim, a ne be ni znao, daaavno to beše.Odgovor se naravno prihvata ali baš da vidimo @centarfor, @Beki i @Duleja znaju li ime sudije Retlisbergera. Galerovog imena ne mogu da se setim.