Kralj Petar nije, ali Petar jeste.Bukvalno milisekunde odlucile.. ja ko Emilio Estevez a Beki ko Carli Sin u Mladim revolverasima
Pa jel Kralj Petar I imao zenu? za Dragu smo svi culi zbog egzekucije, a fali i Aca Ujedinitelj
Петар је имао жену док није био краљ. Крунисан је као удовац.Bukvalno milisekunde odlucile.. ja ko Emilio Estevez a Beki ko Carli Sin u Mladim revolverasima
Pa jel Kralj Petar I imao zenu? za Dragu smo svi culi zbog egzekucije, a fali i Aca Ujedinitelj
Dje se njega sjetiDa nije starac Vojo Stanić od stotinu ljeta?
Ti si pravnik?Ajde jedno brzinsko lako pitanje... ko je izmislio izreku: "Sto se grbo rodi, vrijeme ne ispravi"?
Nisam, iz pravnicke porodice sam... sto bi rekla Maya Berovich "Ti lutas bebo, skrenuo si s puta bebo" Zavrsih nesto deveto nefamilijarnoTi si Pravnik?
Delujes ko dobar covek, cudno bi bilo da si pravnikNisam, iz pravnicke porodice sam... sto bi rekla Maya Berovich "Ti lutas bebo, skrenuo si s puta bebo" Zavrsih nesto deveto nefamilijarno
Pogodio si samo ovo što ide posle te tri tačkePravnici su inace mutikase i smutljivci, i puni para, koliko samo uzimaju od stranaka, ko blata... ali i puno rade, po citav dan bukvalno.
Kasnim, a ne be ni znao, daaavno to beše. Od tih Kurtova, pamtim samo onog Valdhajma.Odgovor se naravno prihvata ali baš da vidimo @centarfor, @Beki i @Duleja znaju li ime sudije Retlisbergera. Galerovog imena ne mogu da se setim.