Šta je novo?

Forumski kviz

Bukvalno milisekunde odlucile.. ja ko Emilio Estevez a Beki ko Carli Sin u Mladim revolverasima :)

Pa jel Kralj Petar I imao zenu? :) za Dragu smo svi culi zbog egzekucije, a fali i Aca Ujedinitelj

Pa da, kad je bila i Kraljevina SHS. Ostaje Kralj Petar Prvi? Ne neko iz dinastije Obrenovica

Bukvalno milisekunde odlucile.. ja ko Emilio Estevez a Beki ko Carli Sin u Mladim revolverasima :)

Pa jel Kralj Petar I imao zenu? :) za Dragu smo svi culi zbog egzekucije, a fali i Aca Ujedinitelj
Петар је имао жену док није био краљ. Крунисан је као удовац.

Ajde jedno brzinsko lako pitanje... ko je izmislio izreku: "Sto se grbo rodi, vrijeme ne ispravi"? :)

Nema potrebe dalje da se nagađa. 🙂

To je lako nama pravnicima.. kao domaćim lingvistima odgovor na pitanje ko je tvorac azbuke u Srba...

Noki, znao sam da znas :) Dok sam spartao Cavtatom, ne stigoh mu posetiti zaduzbinu, solio sam se, zagledao se u neke Svedjanke 2019. i zaboravio :) inace, kroasani ga zovu Baltazar (katolicki s B)

Pitao je kako se zvala, tako da je Draga dovoljno 😆

Ide sad unfollow zbog ovog pametovanja 🥸

🤣🤣🤣🤣 Pravnici su inace mutikase i smutljivci, i puni para, koliko samo uzimaju od stranaka, ko blata... ali i puno rade, po citav dan bukvalno.

Ako radis kao advokat, i imas stofa za to, posle nekoliko godina stednje moze se zaraditi cisto za dvosoban stan. I to u Srbiji. Video sam drugara skoro, doneo mu klijent predmet, da razmotri. I on kaze meni i njemu: "Verujem da mogu ovaj slucaj da dobijem". Za kratko vreme, neki sporan stan na Ceraku u pitanju bio, vredi bar 120.000, advokat uprihodovao oko 10.500e. Castio ga klijent koji je mislio da su sve ladje potonule... bukvalno hteo da odustane. Gubio vreme po nekim advokatima koji su cetvrti ili peti esalon. Odusevio se... sav srecan bio :) sta je 10 soma, stan inace mnogo vredi.

Moj deda-ujak je u ono vreme osamdesetih uzeo dovoljno para da je pravio kucu na primorju. Zamisli, klijent kolima pregazio dete, nece svako da ga primi, a ovaj moj ga primi i zastupa ga, dobije manju kaznu ali zato i jako rebne cenu.

Poslednja izmena:
Vrh