paradox polje
Higher intermediate
Да није у питању ћера од творца по којој је касније и бренд добио име, тј Мерцедес.
едит: пошто кажеш да је "au contraire...".
едит: пошто кажеш да је "au contraire...".
Ти јеси наместио на пенал, ал` мислим да је он са овим "снајка" поентираоСамо не контам ко је постигао згодитак, ја сам опалио по стативи а не видим ни да је Гоје поентирао, или можда не капирам Францезиш (и не капирам)
Da nije možda force majeure?Како се у уговорном праву назива непредвиђена ситуација током које роба (која је предмет купопродаје) може да буде оштећена, изгубљена или уништена? То би се могло десити у времену које протекне у транспорту, након отпреме од продавца, а пре пријема код купца.
Transportni rizikКако се у уговорном праву назива непредвиђена ситуација током које роба (која је предмет купопродаје) може да буде оштећена, изгубљена или уништена? То би се могло десити у времену које протекне у транспорту, након отпреме од продавца, а пре пријема код купца.
Сад видим да сам можда пожурио с питањем, прејудициравши да сам на реду... Ако нисам, праштајте.
Rizik samog prevozaЈесте ризик, и углавном се односи на транспорт, али има специфичан и симпатичан назив.
Ризик с....... п.......