astrodule
Professional
Kod gazde Milutina?
Jel to na uglu Ruzveltove i Kraljice Marije?
po prozorima bi se reklo da je “Stari grad” plus ispred Violete nije bilo bas saobracaja takvog. Mada slabo se vidi.Violeta kuco stara
Sto ga Kojo drzao s jos dvojicom?
Video sam ga neki dan kod Vukovog spomenika, doduse bez psa.Živi i dalje i šeta psa, pudlicu.
Itekako ima veze sa tim umetnikom.Da je Oliveru pitanje bilo ulica i br ulaza i sprat stana u kojoj pomenuti umetnik i zabavljač stanuje odgovorio bih kao iz topa.. al ovo teško..
Tačno. Jel znaš mozda zvanica naziv kafane? Mada i ovaj odgovor se prihvata.Kod gazde Milutina?
Tramvaj radi jos uvek ali imalo je ono nekad nesto preko puta (ljubicaste boje?!). Fantazija.Nije Crna Maca.
Vradovicu, ako misliš na Tramvaj nije, slična je atmosfera ali je mnogo manji. Kafić je do ulice ali se ulazi iz dvorišta i sa ulice se ne provaljuje da išta tu postoji. Inače lokacijski si blizu.
Tvoja devojka je veceras sa mnom
Ako je ovo odgovor na moje pitanje, onda si pogodio jednu cetvrtinu.
Pitanje je bilo mali omaž gazda Milutinu i Blaži i kljunovima pošto su tu bili redovni. Blaža je inače jedna od najpozitivnijih osoba koje sam upoznao, mnogo luđi (pozitivno) uživo nego na sceni.
Kažem „Gazda“, a pomislim “ Gazda Milutin – Marjanović Marko
www.marjanovicmarko.com