Šta je novo?

Forumski kviz

Da je Oliveru pitanje bilo ulica i br ulaza i sprat stana u kojoj pomenuti umetnik i zabavljač stanuje odgovorio bih kao iz topa.. al ovo teško..

Blaza je koliko nam negde na Tasu ziveo. Tako da tu neki kafic u kraju :)))

Kuglica?

To je naš kraj. 🙂 Na 5 min smo i od Vuka i od Taša... pa ti vidi 😉😉

Ilije Garasanina?

Jel navracao Bora tu? Mada on je isao samo u Skopje i kladzu :)

Nije Crna Maca.

Vradovicu, ako misliš na Tramvaj nije, slična je atmosfera ali je mnogo manji. Kafić je do ulice ali se ulazi iz dvorišta i sa ulice se ne provaljuje da išta tu postoji. Inače lokacijski si blizu.

Nije Crna Maca.

Vradovicu, ako misliš na Tramvaj nije, slična je atmosfera ali je mnogo manji. Kafić je do ulice ali se ulazi iz dvorišta i sa ulice se ne provaljuje da išta tu postoji. Inače lokacijski si blizu.
Tramvaj radi jos uvek ali imalo je ono nekad nesto preko puta (ljubicaste boje?!). Fantazija.
Ok objasnio si nije to.

Pitanje je bilo mali omaž gazda Milutinu i Blaži i kljunovima pošto su tu bili redovni. Blaža je inače jedna od najpozitivnijih osoba koje sam upoznao, mnogo luđi (pozitivno) uživo nego na sceni.

Igramo drugar i ja basket u Bloku 30 i prolazi Blaža i mi ga zovemo da dođe da igra sa nama. Blaža se sjuri do nas, prospe par fora, sutne par puta na kos i ode. Pozitiva maksimalna.

Vrh