Šta je novo?

Forumski kviz

Na Olimpijskim igrama je pored tenisa bio prijavljen i za dizanje tegova sa obe i sa jednom rukom, rvanje grcko-rimskim stilom, skok udalj, skok sa motkom i bacanje kugle.

Pred pocetak takmicenja se malo sepurio, pa je teg namenjen za dizanje sa dve ruke podigao jednom rukom i pukao mu je misic.

Iako su mi svi govorili da odustane, on je i tako kljakav osvojio broznu u tenisu, cetvrto mesto u rvanju i sesto mesto u dizanju tegova sa dve ruke. Od atletike je ipak morao da odustane.

Bio je liberal pa mu je lokalna radikalska vlast u Novom Sadu sabotirala sve projekte (zvuci poznato?).

Pametan covek odlazi u Crnu Goru i tamo nastavlja da se bavi arhitekturom. Najcuvenije delo je verovatno Hotel Boka, koji je nazalost tesko ostecen u zemljotresu 1979. godine, a zatim i srusen

zaboravljeni-hoteli-sarm-nekadasnje-crnogorske-obale-703-before-after-1260x800.jpg

Noup 😆

Ima ime i prezime, nije lik iz pripovetke.

Koliko se smorim sa tim njegovim rezultatom :ROFLMAO: Uvek kada mislim kako sam brz, shvatim da sam nekoliko puta sporiji od njega, a i tu moju brzinu nema sanse da bih mogao da drzim 42 km :ROFLMAO:

A nije trcao na pravoj trci sa drugim trkacima nego su oko njega bili drugi trkaci koji su mu pomagali i drzali tempo i koji su se smenjivali, stitili ga od vetra, isao je automobil ispred, dodavali su mu vodu i sve zivo, imao je valjda i po telu okacene svakakve one merace i cuda... Da li su bese i one Nike patike bile problem i one su bile zabranjene, a on ih je nosio?

Tako je.
1. Nije bila “open race”
2. Voda na zvaničnim trkama ne sme sa se dodaje iz vozila u pokretu
3. Pacemakeri ne smeju da se smenjuju i da prave zavetrinu
4. Patike su kasnije valjda zabranjene, tj. malo su promenili definiciju dozvoljenih patika
5. Moguće da ima još razloga

Inače taj “pace” od 3 minuta po kilometru retko koji rekreativac može da drži više od 1km i da, svi se smorimo kad shvatimo koliko je to brzo.

@Beki palica je opet tvoja.

Meni je Beki otkrovenje foruma.. Nisam često na ovoj temi, ali kada god da uđem, vidim da on ili pogađa, ili postavlja neka pametna pitanja.

A godinama ga doživljao kao neko forumsko spadalo.. ;) Kad ono, Beki nam vadi generacijski prosek, pametan dečko, zna sve i svašta🙏

Vrh