Ristivoje pogodio. Komšijska glumica i pevačica. 444 se pojavila u vreme kad je Severina snimila svoje remek delo.Severina. Brena je 442.
Ključna red navodno
Je li Glavnjača (i kasnije OZNA) bila baš na tom mestu ili negde pored? Koji je datum ovog članka? Ovo su pitanja iz znatiželje, nisu za kviz
Видим да си окачио и слику РГФ-а. У том затвору је био заточен таст мог деде (заправо рођеног брата мог деде). По причању бабе, пошто сам их често обилазио док су били живи, једини грех њеног оца је што је био предратни посланик. Каже још да је имао среће што је преживео овај затвор јер га је спасила једна партизанка којој је он помогао у току рата. Био је мучен и услед честих "испитивања" трајно је изгубио вид. Наравно саме зграде нису криве за мрачне ствари које су се у њима дешавале, и треба учинити све да се те зграде сачувају, али треба да остану и записи и за све светло и тамно што се у њима дешавало.Malo kasnim...
Iz jednog mog seminarskog, mislim da sam bio izvukao iz knjige "Između srpa i čekića" od Srđana Cvetkovića.
Pogledajte prilog 185839
Ево, ја сам први стигао, и наравно препуштам питање Вожду, јер је имао тачан одговор пре мене.
Хвала, али то што сам навео тачан одговор је више производ нагађања него знања, могли сте и ви поставити следеће питање.
Tacno, iako vecina popualcije misli da je hamburger jelo napraljevno od otrova i aditiva, a srpska domacinska pljeskavica sadrzi samo vitamine.It's in the size of their patty
Ujedno sama pljeskavica ne podrazumeva zemičku nego meso, a hamburger uvek podrazumeva da ima i zemičku
Samo aa Noki ja dodatno pitanje, jer unosi zbunjivanje, koja je razlika izmedju pljeskavice i patty?
Svaki pošten ugostitelj će na pitanje šta preporučujete, odgovoriti... Sve sem mlevenog mesa.Što ja ne volim te gurmanske, trpanje svega i svačega, pa curi, pa se umusaviš i ubrljaš... Jednostavne stvari su zakon, omiljeni kolač mi je brzanac-čokolada, orasi i jabuke (valjda, ne pravim ga, a slabo ga i jedem )
Pa kako je onda Došljak na redu ako je isto, on je rekao da je različita receptura.Nema je. To je meso. A burger je sa zemičkom. No, idemo dalje Došljak je na redu..