Ne sme da se viriZorica Tomic jbt. Sad sam video spot.
Bomba u ono vreme. Nisam siguran jel ona ili njena sestra Mojsilovicka.
Ne bašPa dobro, ja bih rekao da je Došljak dao tačan odgovor.
Od kada je znao za letećeg Hajrudina od njega me ništa više ne može iznenaditiNisam odrastao u to vreme tako da nisam ni znao. Mislio sam da nije mozda Yu Grupa. Dosljaku bi trebalo da se oda priznanje... jel ima nesto sto ne zna
Ja se secam kad sam prelazio pesacki lrelaz tj.zebru kod Slavije, u malom autu na vozacevom mestu Suzi, gleda me direkt u oci 3-4 sekundi... strelja pogledom. Ne zaboravih nikada pre 7-8 godina i naravno kad je njen filmic Mala trola puna kontrolora dozivela regionalni hitУх, ја се сећам само Сузане Манчић у споту
Ma pusti sad to, totalno si me razočarao osnovnim nepoznavanjem materije.Ja se secam kad sam prelazio pesacki lrelaz tj.zebru kod Slavije, u malom autu na vozacevom mestu Suzi, gleda me direkt u oci 3-4 sekundi... strelja pogledom. Ne zaboravih nikada pre 7-8 godina i naravno kad je njen filmic Mala trola puna kontrolora dozivela regionalni hit
Није, мада је већа легенда рока.Zlatko Manojlović
Ту је она негде на Врачару, једном сам је срео у Његошевој како шета куче, а мој друг почео да се смеје каже Жотине свастике.Ja se secam kad sam prelazio pesacki lrelaz tj.zebru kod Slavije, u malom autu na vozacevom mestu Suzi, gleda me direkt u oci 3-4 sekundi... strelja pogledom. Ne zaboravih nikada pre 7-8 godina i naravno kad je njen filmic Mala trola puna kontrolora dozivela regionalni hit
Možda Kris Novoselic, mada je on basista.Останимо у водама рок ен рола.
Како се зове рок гитариста нашег порекла који је ушао у кућу славних рок ен рола?