Šta je novo?

Forumski kviz

@Beki Zagrejes se naravno trčeći pre paljenja štoperice.

Ovaj podatak o propadanju tela objašnjava trenutan veliki nalet mladih maratonaca i maratonki koji na svojim prvim pojavljivanjima na trkama dolaze veoma blizu rekorda.

Naime, do skoro nije bilo uopšte mladih maratonaca (Kipčoge koji je najpoznatiji (i rekorder) je svoje najbolje rezultate postizao u kasnim tridestim godinama).

Naravno i tehnologija izrade patika je dosta uticala na nove rekorde.

Prvo treba definisati na kakav tunel se misli.

Pretpostavljam da se misli i tunelu za saobraćaj (železnički, drumski), a ja ću pomenuti najdužu izmerenu pećinu u Srbiji jer je i to neki vid tunela.

U pitanju je Lazareva pećina koja ima oko 10km izmerenih pećinskih kanala.

Претпостављам да је на барској прузи, негде где Златибор пита Тару, да ли памти љубав стару. А сад, како би се могао зват'...

Neko drugo vreme kad smo bez problema kopali kilometarske železničke tunele, ali drumove ostavljali po serpentinama.

ОК, ајде да останемо у сектору саобраћаја, додуше ВИП.

Којим авионом је Слоба ишао за Дејтон?

Ni jedan, ni drugi :)

(DC 10 još nije bio u letnom stanju, sredili su ga da odveze sportiste u Atlantu '96, mislim u Italiji, za 5 mil $)

Jedna rok grupa snimila je spot u Beogradu sredinom 80 tih. U spotu se pojavljuju 4 nezvanično najlepše Beograđanke tog doba. Kako se zovu te 4 gospođe?

бумерско питање. то је за оне који су живели тада

Dc10 je odvezao navijace na Kjevo - Zvezda 2002.godine, njih oko 200. Ne znam jel ponovo leteo kasnije.

повучен је из употребе 2004. године, моји су летели са њим у Црну Гору то лето. исечен је јуна 2005.

Vrh