Šta je novo?

Forumski kviz

Mogu i sela.
Gornje Ceranje ili Kasic pokraj Benkovca? :)

Vlahovic pokraj Gline?

A mozda i nedje gore, brzo okupiran, Grubisno polje ili Podravska Slatina, ne zaboravimo taj dio oko Bilogore.

Груборски наслон, Мотике, Мокроноге, Мрђе? Комоговина, Доњи Кукузари, Ћоре?

Koje Motike? Pokraj Banja Luke?
Koje Mrdje? To je vec Bosanska Krajina.
Ako racunamo Petrovac i Drvar...
Drzimo se ipak slavne RSK :)

Prepustam pitanje prvom koji dodje.

Hladan tuš. Kad vam je priča došla do samog vrhunca, prekine i ode. 🙂

Za sad ostaje Čukarica kao tačan odgovor o njegovom poreklu 🙂 beše Valjevska ulica ako sam dobro zapamtio kad je pričao o svom zavičaju i detinjstvu..

Eto valjda sam se dovoljno kvalifikovao za novo pitanje 😊

Beki je kao rak u horoskopu, cim se oseti ugrozeno, povuce se u svoju ljusku i stipa kljestima. Mozda je introvert. nismo svi istog karaktera, normalno, nismo svi na isti kalup, to je i ljepota ljudske rase.;)

Noki, postavi pitanje :)

Evo, ako hocete da ulazite u privatnost i gde je ko rastao, a i hocete da vam neko zabiberi sa pitanjem, u kojoj ulici se nalazi garaza u kojoj je Ksenija Pajcin snimila spot za pesmu ,,Mene ne zanima to"?

Dozvoljeno je pogledati spot. Sta vise, i zdravo je.

Опа, комшиница из Гогољеве. Питао сам је '98. за фотку, и пристала је - драга успомена. Али, гаража немам појма где би могла бит'.

Ja sam krenuo da spremam/pišem pitanje, odlučite se.. 🙂

Ksenije je živela sa mamom kod FONa, Ugao Nikšićke i bul Oslobođenja, tu je mislim i stradala. Viđao sam je ponekad u kraju...

Uf najjači si znak Beki.. ne bih rekao sasvim na prvu da si škorpija, mada sad kad kažeš ima naznaka 🙂

Gogoljeva 90 ako se ne varam.

Nikolaja Gogolja je vruce.

И ја мислим да је 90. Баш поред мене. :)

Да није онај стари тржњак, на углу Стевана Бракуса и Ивице Девчића?

Nije, ali je dobro sto si krenuo desno, a ne levo kada si izasao iz njenog ulaza. Mozemo reci da je na lokaciji gde je sniman spot bila prilicno sigurna.

Полиција у Требевићкој? Шта сам тек ту пута прошао...

Tako je. U Trebevickoj, u garazi prekoputa policije, za zgrade 23, 25 i 27.

Capture.PNG

Eto, mislio sam da nikad necete pogoditi :ROFLMAO: Cestitam, ti postavljas pitanje.

Zahvaljujem Goje. 🙂

Ali ako imaš spremno pitanje postavi ga, da ne bude da se ja guram preko reda.

Vrh