Šta je novo?

Forumski kviz

Da, kod tebe je Beki baš izražena ta bipolarnost između "🤣🤣🤣🤣" euforičnih reakcija vs. kad ti nešto nije po volji, obično to staviš do znanja, vidljivo je i često takođe prenaglašeno... Nekako nema između 😊

@centarfor Šta sam rekao, vazdušni... 🙂

Pa jesi tipični blizanci, samo bi brbljao nešto 😄 da, mesec u škorpiji, objašnjava tvoju prirodu.. 🙂

Zdrav ti je odnos sa ženama, to treba tako od 20tih... 😎

Ne znam sto te smaram i jednostavno samo ne napisem da je svedska rec :ROFLMAO:

Sa'će centarfor odmah da prospe neku foru sa švedskim...

Ajde, i kad ste tako zapeli oko horoskopa, šta smo mi svi ostali?

Aha, treba i znacenje. Strea VA znaci nastojati, stremiti...

Goje ti bi mogao biti neka voda ili zemlja 😄

Vatra i vazduh ne deluješ... Nisam mnogo precizan al kao u kazinu crveno ili crno... Malo li je ako sam pogodio, dupliran iznos bi bio 😄

Ja sam na studentskom formu bio otvorio temu o horoskopu i folirao kao da nešto znam na osnovu znak/podznak i mesec kombinaciji... znas koliko se koleginica javljalo da ima kažem po koju o njima 😄 nestvarno, i sve kao da, da u pravu si 😄

Slab sam s svedskim :) znam da se film Momci iz Brazila kaze Pojkarna fran Brasilen :)
Ne mesajte svedski jezik s svedskim akcijama :)

@Noki Jbg, ne znam šta su voda i zemlja. Daj konkretno.

@Beki, to nije značenje koje sam čuo. Može biti da ima simbolike, ali ipak...

Vodeni znaci su ribe, rak i škorpija, a zemljani bikovi, device i jarčevi... 🙂

Ali jarac nisi, a ni lav i blizanci. Suzio bih izbor na strelca ako je vatra, bik ako je zemlja... Vodeni ipak mislim da nisi.

Kako nije, ajde ti si postavio pa imas pravo na gugl 😁

Vodeni znaci su ribe, rak i škorpija, a zemljani bikovi, device i jarčevi... 🙂

Ali jarac nisi, a ni lav i blizanci. Suzio bih izbor na strelca ako je vatra, bik ako je zemlja... Vodeni ipak mislim da nisi.
Ajde sad da vidimo da li ima smisla u horoskopu, ako si pogodio, znaci da ima.

Obojica ste i Astro i Goje neka mirnija priroda, nenaglašen ego, rasterećeni i spontani... Tu dosta znakova odmah otpada 😄

Jesi li ti Astro možda isti znak kao i Goje?

Heheheee... Prvo sam rekao zemljani ili vodeni, onda ipak eliminisao vodene... pa rekao jarac nisi al ipak ispade da jesi 😄 a ono na šta sam najviše tipovao si zapravo u podznaku 🙂

Zbog tog strelca i nisi tipičan jarac na prvu...

To i jeste najčešća priča kod horoskopa, malo intuicije, malo sugestivnosti i malo manipualcije, zavisi sa kim razgovaraš i u kom cilju... Al ima prostor da se zavrte pare još više kod tih karata i ostalih vradžbina jer tu tek nisi ničem vezan da ojadiš te jadne ljude, dajući im lažnu nadu u bolje sutra...

Vidim da ima još par kanala sa tim vradžbinama, tarotima, još ih nisu sve ugasili... Zovu ljudi od svugde, najviše dijaspora. Naravno ima i nameštenih poziva, ti kad pozoveš minuti € teku odgovorio ti neko ili ne, ušao u program ili ne... Klasično šišanje ovaca...

Da postavim pitanje.

Denver Nagetsi su u sezoni 2016/2017 imali dva talentovana centra - Nikolu Jokica i Jusufa Nurkica.

Medjutim, njih dvojica nisu funkcionisali zajedno na terenu i odlucili su da trejduju jednog.

Predsednik Denvera je trazio od strucnog staba da mu dostave detaljne analize i statisticke podatke oba igraca. Strucni stab je obavio svoj posao i spremio detaljnu analizu dva igraca u njihovoj drugoj sezoni u NBA-u. Jednog igraca su nazvali ,,igrac A'', a drugog ,,igrac B'' i rekli predsedniku da bira. On je po svemu vidjenom izabrao igraca B.

Igrac B je bio Nikola Jokic. Medjutim, strucni stab je prevario predsednika i igrac A nije bio Jusuf Nurkic. Ko je bio igrac A?

Vrh