Šta je novo?

Forumski kviz

Meni je njegova žena predavala srpski j. i knj. kad smo već kod veza i profesora.

Sin mu je jedan od korektnijih poslanika bio, gledao sam par sednica nekih odbora gde je imao temeljan pristup poslu (mislim oko izbora tužilaca).

Jedino mu zameram to što je i on pričao gluposti oko litijuma.

Прошо цео дан без питања, не знам ни шта је било, али по правилима имам право да поставим ново:

Наведите бар 5 ретро тржних центара на општини Стари град.

Imao sam odredjen problem pa sam se obratio jednom forumasu za pomoc preko pp-a.

On mi je predlozio da kupim tri stvari, rekao je da ih on koristi i da rade:

Ove tri stvari:

1000004706.jpg

1000004707.jpg

1000004709.jpg

Pitanje je, koji sam problem imao pa mi je rekao da ove stvari kupim?

Joj, ovo je najveca prevara u istoriji kviza, ali dobro, pogodio si, postavljaj pitanje.

Хаха, испрва нисам хтео да одговорим, јер јесте мало кварно, али имам добро и тешко питање. Да пробамо мултидисциплинарни приступ.

Један светски државник је био велики љубитељ (у буквалном смислу) својих колега. Просечан број слова у презименима два његова имењака, (који су били прва два председника једне од држава наследница његове државе), означићемо бројем "х".

Решити математички израз: х!!=?

На врло добром си трагу, но ипак мало кратак.

Prva dva predsednika te države su imali isto ime i različito prezime?

Ne znam za još neke državnike koji su se zvali Erih i Leonid. Ako ova dvojica imaju isto prezime, mogli bi da budu Alijevi pa da odgovor bude 720

Da nije Ukrajina ta zemlja? Jedino ne znam šta znače uzvičnici posle x.

Vrh