Šta je novo?

Forumski kviz

Ja sam ukapirao da su dva predsednika jedne države imenjaci. Zato sam pitao da nije Ukrajina zbog dva Leonida. E sad ne znam jel Brežnjev voleo kolege :)

Ako je to, još samo neko matematički deo da reši :)

Значи, све је речено (Брежњев који цмаче колеге у уста, полуфакторијел...), али вам измиче тачан резултат.

Prepuštam Pantografu. Kreativnija su mu pitanja, a samim tim i zanimljivija :)

Eh, hvala, al izvor(inka) će brzo da presuši...

Evo jedne sa kuća-poso. Čije boje su ovo jutros obešene na novobeogradskom autobanu?

20240313_075631.jpg

Jawohl, Bayern. Они су плаво-бели, Зна ко је гледао Минхен 1860 (популарни Ахцензехцих), или куповао кобасице код Линде.

Дошао им шеф код свог друга Аце. У Баварској се, узгред, од после рата никад није променила партија на власти, а најпознатији владалац (по којем се зове минКенски аеродром) Франц Јозеф Штраус имао је имиџ отприлике као Вучић.

Баварски сценарио (кифла) за Србију?

Poslednja izmena:
Ne znam logo Bavarske ali sredina grba FK Bajern je isti kao na zastavi sto si postavio. Dobro pricas svapski. Ucio u skoli ili si bio gastos?

Tokom raspada Jugoslavije, ova polupoznata ex-jugoslovenska pjevacica je otpjevala na njemackom jeziku iako nije svabica i ne zivi u Svabiji. Kako se zove, i koja ta pjesma ju je "proslavila"? :)

Prilozi

• 20240313_095524.jpg
    20240313_095524.jpg
    99,6 KB · Pregleda: 58
Richtig! Das ist seeehr gut! :)

Prilozi

• Screenshot_20240313-101953_Chrome.jpg
    Screenshot_20240313-101953_Chrome.jpg
    74,8 KB · Pregleda: 51

Sanja Trumbic, realno je nepoznata u YU. Poput Dalibora Bruna, Zdravka Skendera i sl. u Srbiji. Kao u HR sto im je nepoznat nas Aca Nikolic recimo. Ili grupa Medeni Mesec. :)

@paradox polje koje je sled.pitanje?

Vrh