Šta je novo?

Forumski kviz

Da. Cesto sam ga silom pio kad u tom momentu nije bilo nista drugo.

Центарфор 9 одговора, а плејмејкер 10. Нема згодитка без креатора, Штекс је погодио.

Додајем и зрењанинску, можда и најстарију, која је производила Тут-гут, као и бечејску: Олд Голд, црно бечејско...

Kako pogadjate ko iz topa kad je pivo u pitanju. Kada je neka istorija, kultura... niko ne zna nista :ROFLMAO:
Pijem od 15-te godine... smatra se da si sisa/mekusac ako ne pijes :)
Ajde da vidimo sportske sladokusce...

Kako se zovu fudbaler(i) Zvezde koji su igrali u razlicitim periodima - prvi 1994. godine, a drugi 2005. godine, a zajednicko im je sto imaju isto ime i prezime? :)

Generacija koja je primila dva komada glavom od najnižeg igrača Strazbura :)

Sećam se da se Savićević vratio početkom 2000-ih i odigrao par utakmica.

Nekoliko noci nisam spavao zbog tog lika... Piksi Kovacevic je zas*ro tu utakmicu... cuveni kvaritelj tudje igre. Ima i tu Zengine krivice... vadi kljucne igrace kad vreme nije.

Ipak, pisem o dve razlicite osobe koje imaju isto ime i prezime :)

Marko Perović!
Namučio si me, a i podsetio tog nesretnog Strazbura..
Bravo.
Prvi je dao i gol na derbiju na Jna (pre Krupnikovica mislim) pa je presao u Kremoneze.
Ovde dole sam u Perovicevom dresu (dao gol protiv Bazela 2005.)
20230902_183001.jpg

Nisu.. ako si bio na utakmici pevalo se tad, tj.vredjala se zena od Pantica grobarskog golmana "Snezanu na t*ki stavio Suzuki" :) jedino ga pamtim po skandiranju a igra, nije dobio sansu, tj.skrajnut.
Drugi igrac koji mi pada na pamet je Ivan Dudic, prvi je crnomanjast i igrao je sa Drulicem, a drugi je brat blizanac Milana Dudica i igrao je s Vidicem, doduse obojicu sam 2003/04 upoznao u nekom balonu, popili pice, procaskali o fudbalskim stvarima..

Izmeniću onda post pošto sam pogodio... a novo pitanje ću da smislim, lagano, za sad ne prepuštam 😁

Vrh