Šta je novo?

Forumski kviz

Many argue either Memphis or New Orleans was the famous city where the Blues was born.

PItaj Stex 😉

Ja sam bluz uvek povezivao sa Louisianom kao državom...

Koji motiv je na fasadi Tehnološko metalurškog fakulteta?

Kakav motiv? Opkružujem ružnu fasadu i ne vidim ništa... sem bezličnog masivnog sivila.

Preduhitrio me je Centarfor pa smo krenuli tom rutom kao zvaničnom a moje pitanje je ostalo na slepom koloseku... 🙂

Radi se o Henriju VIII koji je imao 6 žena.. a to su redosledi kako su završavale... 😓

Dakle Stexovo pitanje o fasadi je zvanično sa kojim nastavljamo kviz... Ja je obišao jutros kao bu**** šetam okolo i ništa me vidim 😄

Добро питање за Хенрија, и он ми је био прва асоцијацаја, али сам читајући питање помислио да се стихови односе на некога ко је доживео такву судбину. Иначе, у лондонском тауеру постоји феноменалан оклоп Хенрија 8. са ојачаним металним додатком на "оном" месту.

S razlogom postoji stit za skrotum, valja zastititi loptice a ne samo kisobran :) drugara su nazalost na skolskom igralistu pokraj skole pogodili loptom u testise bio nezgodan i jak sut, a on bio golman (naravno ne profi). Lik trenira boks, napravio je ipak dvoje lepe dece s jednim jajetom, ovo drugo su morali da mu odstrane.
Prema tome, vredi nositi i kupovati oklop. Svakakvih neopreznih bu**** ima...

1708358667055.png

Pošto nije bilo tačnih odgovora na moje pitanje.

Motiv na fasadi je rešetka natrijum hlorida. One kuglice sa strane su natrijum i hlor u svojoj vezi :). Ja sam to saznao juče, moja žena je alhemičar i to mi je objasnila.

Neću postavljati drugo pitanje.

Koji poznati svetski glumac je zavrsio u invalidskim kolicima, samo 6 dana posle premijere njegovog filma u kom inace (igrom slucaja) glumi paralizovanu osobu u kolicima? U pitanju je zla kob i tragican incident u njegovom privatnom zivotu.

Навести бар 10 пивара са територије Србије, из деведесетих (и раније).

Dobro si se setio Valjeva... ja trenutno razmisljam o necem drugom.. recimo secam se MB je bio brend, imali svoju pivnicu pokraj NS autoputa kad sam kao student provodio besane noci.. :) taj brend je ugasen ili skrajnut.

Vrh