Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Добро питање за Хенрија, и он ми је био прва асоцијацаја, али сам читајући питање помислио да се стихови односе на некога ко је доживео такву судбину. Иначе, у лондонском тауеру постоји феноменалан оклоп Хенрија 8. са ојачаним металним додатком на "оном" месту.
S razlogom postoji stit za skrotum, valja zastititi loptice a ne samo kisobran drugara su nazalost na skolskom igralistu pokraj skole pogodili loptom u testise bio nezgodan i jak sut, a on bio golman (naravno ne profi). Lik trenira boks, napravio je ipak dvoje lepe dece s jednim jajetom, ovo drugo su morali da mu odstrane.
Prema tome, vredi nositi i kupovati oklop. Svakakvih neopreznih bu**** ima...
Motiv na fasadi je rešetka natrijum hlorida. One kuglice sa strane su natrijum i hlor u svojoj vezi . Ja sam to saznao juče, moja žena je alhemičar i to mi je objasnila.
Koji poznati svetski glumac je zavrsio u invalidskim kolicima, samo 6 dana posle premijere njegovog filma u kom inace (igrom slucaja) glumi paralizovanu osobu u kolicima? U pitanju je zla kob i tragican incident u njegovom privatnom zivotu.
Dobro si se setio Valjeva... ja trenutno razmisljam o necem drugom.. recimo secam se MB je bio brend, imali svoju pivnicu pokraj NS autoputa kad sam kao student provodio besane noci.. taj brend je ugasen ili skrajnut.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.