Šta je novo?

Forumski kviz

Ditherington Flax Mill у истоименом месту у Шрузбурију (морао је да ради Гугл, реално)

Ditherington Flax Mill у истоименом месту у Шрузбурију (морао је да ради Гугл, реално)

Oriel Chambers (1864) and 16 Cook Street (1866), both built in Liverpool, England, by local architect and civil engineer Peter Ellis, are characterised by their extensive use of glass in their facades. Toward the courtyards they even boasted metal-framed glass curtain walls, which makes them two of the world's first buildings to include this architectural feature.

Odavno sam provalio da guglas.

па када забиберите питања које нико жив не зна. мора да иде игра ;)

Oriel Chambers (1864) and 16 Cook Street (1866), both built in Liverpool, England, by local architect and civil engineer Peter Ellis, are characterised by their extensive use of glass in their facades. Toward the courtyards they even boasted metal-framed glass curtain walls, which makes them two of the world's first buildings to include this architectural feature.

ништа, онда постави ново питање. али овог пута где сви могу да нешто кажу

Bilo je žalbi da su lagana pitanja pa sam zabiberio.

Neka Beki postavi.

Posto je Goje dao amin lajkom
Evo pitanja
Novi film sunce mamino

Sniman je u bg scena na 1:02 klipa gdje je snimljena krov sa okruglim prozorima

IMG-4d3922c214c310a802230ea728ae21d1-V.jpg

Пошто смо у школи учили како су самогласници А, Е, И, О и У, а да понекад њихову улогу може да преузме и Р, али и Л (нпр. влк).Фнтњоара руши школски систем.

Штекс је био за нијансу бржи, но Директор је био бржи у постављању питања.

Mislim da Izvorinka nikad nije uspela da ponovi jednu pesmu dva puta isto.. ono kad krene mrndjam ja, njnjnjnjj.. ni ona, bre, ne zna šta peva.. :D

Мислим да се ради о неком унутрашњем дворишту у близини хотела Палас.

Пошто смо у школи учили како су самогласници А, Е, И, О и У, а да понекад њихову улогу може да преузме и Р, али и Л (нпр. влк).Фнтњоара руши школски систем.
Verovatno fontana na rumunskom (da ne kažemo vlaškom) znači izvor, pa ispada da je F`ntanjora prevela svoje ime na srpski... ali ne i prezime - a mogla je biti Dugić.

Vrh