jovanovm
Advanced
Najbolje da sajt stavi cookie pa korisnik može da odabere da li će ćirilicu, latinicu ili engleski, i onda mu se pojavljuje po izboru koji je postavio ranije.
Uglavnom najnovije vesti o BGD iz drugih medijabigvlada":11phhpiu je napisao(la):Nisam shvatio sekciju pressclippinga, tj. koje su ključne reči tražene? Ili je ideja samo staviti par članaka iz novina o trenutno aktuelnim temama?
слажем се. иначе, ове промене су мало освежиле сајт, једино та мрачно црна мало боде очи. ипак је ово БЕОград.jovanovm":cpw6bjs5 je napisao(la):Najbolje da sajt stavi cookie pa korisnik može da odabere da li će ćirilicu, latinicu ili engleski, i onda mu se pojavljuje po izboru koji je postavio ranije.
photobucketshmeksi":ouxuur4o je napisao(la):Mislim da je Steva rekao da je imageshack u lošim odnosima sa hostovanjem slika po bb forumu i da je kao alternativu predložio tinypic.com
Kad smo već kod hostovanja slika, zna li neko gde može da se kači više slike odjednom (preko 10 komada)? Na tinypic je maksimalno moguće 5 komada.
Meni se desilo da su mi nestale slike koje sam postavljao na SSC-u ali svojom krivicom, niko mi ih nije obrisao od moderatora. Kada koristiš bilo koji image hosting ako obrišeš ili premestiš slike koje si postavio one automatski nestaju iz postova, kao da su obrisane jer si njihovim premeštanjem u okviru nekog programa (imageshack ili photobucket ili tiny pictures...) poremetio njihovu adresu i one tako nestanu iz posta... A sad, ako si siguran da su obrisane od strane administratora onda već ne znam, ne bi trebalo...BOKI SMOKI":jlyd85sh je napisao(la):A zasto sa nekih sajtova brisu slike kada iako im navedes izvor.To ide u prilog njima.
BOKI SMOKI":187vg59o je napisao(la):photobucket- registrovao sam se ali ne znam kako da stavim sliku kada kopiram i stavim izmedju ovde[url]samo mi da ekstenziju, nis...l, samo kopiraj link pored koga piše IMG code
BOKI SMOKI":3vl4ucnb je napisao(la):Koja cetiri, samo sam kopirao ono sa http i stavio izmedju,[url]pre mi je radilo.neshvatam sto...u svoj post i ne bi trebalo da bude problema.
Pogledaj malo bolje...BOKI SMOKI":6z3jl465 je napisao(la):Ubacite opciju search.