Šta je novo?

Forum, sajt - sugestije, primedbe, pitanja

Pa promenjen mu je potpis ;)

ne znam što je otišao sa foruma?

У, Шмекси, свака част, извалио си га! :) Овде смо свашта помишљали... :/

Njabitnije je da nije ono sto su mnogi pomislili pogotovo sto mu je mob duze vreme nedostupan :grand:

Stevo, mislim da bi trebalo povećati broj postova na prvoj strani jer ovako samo sa dva poslednja teksta deluje nesadržajno, a ima štošta da se pročita.

Stevo jel bi mogao da stavis da strana bude preko celog ekrana kao na skycrapercityju a ne sa leve strane.Vi sto imate manji monitor ne bi vam znacilo ali nama sto imamo LCD od 26 inci bi znacilo jos kako.

^^ 26' su u manjini a negde smo morali da prilagodimo sajt većini posetioca. Ako imaš Operu ili pak IE od 7 koristi full page zoom sa CTRL "+" ili CTRL u kombinaciji skrola mišem.

shmeksi":17mb2mqz je napisao(la):
Stevo, mislim da bi trebalo povećati broj postova na prvoj strani jer ovako samo sa dva poslednja teksta deluje nesadržajno, a ima štošta da se pročita.
Verovatno mislis na vesti na prvoj strani. Mislim da su dve vesti na prvoj strani vise nego dovoljne pogotovo posto se ispod nalazi odeljak older news kao i link ka arhivi svih vesti. Postojala je opcija pre izbacivanja ove verzije sajta da bude samo u opticaju jedna vest ali se od toga ipak odustalo sto mislim da je ok. Ovako je nekako tehnicki i sadrzajno taman

MindWind":26vxweqz je napisao(la):
i neka arhiva pressclippinga :)
Videcu bas sa Stevom da li moze da stavi ovaj link http://twitter.com/BelgradeLive koji prakticno vodi ka arhivi klipinga kao link na onu ikonicu pored press cliping pa da moze uvek da se pristupi.

Ono sto je izuzetno vazno sto se tice klipinga to je da je od prvog dana 100% redovan sem nedeljom kada i nema odakle uglavnom da se pokupe linkovi i informacije tako da se mozete osloniti na kliping u potpunosti i redovno ga pratiti ;)

Ja sam se potpuno oslonio i navukao na njega, zato i kažem... ipak su vesti koje se tu objavljuju aktuelnije od 24h :) a ne mogu svakog dana da dođem na sajt, a vrlo često su mi i naslovi već dovoljni za neko quick informisanje. U svakom slučaju hvala puno za link za BelgradeLive, a još više za dnevno prikupljanje vesti :) :kk:

Do nedelje će biti dodate ikonice za arhivu press clippinga i twitka ;)

Evo jednog zanimljivog načina da ljudi na drugim forumima budu obavešteni o poslednjim dešavanjima na BB twitter nalozima. Sajt se zove http://twisig.com/ i dovoljno je samo uneti naziv twitter naloga, u ovom slučaju beobuild ili belgradelive i sajt daje nekoliko mogućnosti za potpis, tako da je vrlo zgodno za obaveštavanje na drugim forumima gde su aktivni bb forumaši. Ovo sve naravno stoji ukoliko sam forum dozvoljava ovakve kodove u svojim potpisima.

Radi ;)

Hvala Smeksi dobra forica a sad trk na forume da postavimo sigove :D Najbolje ako postavljate beobuild sigove da se stavi kao username Beobuild

Ono sto meni bode ochi su velika slova u delu Projects. Cini mi se da ste ih malo smanjili ali trebalo bi jos. Stvarno je toliko grande da nema potrebe za tim. Odmah me asocira na grb koji je prevelik na nasem pasosu ili na Usce shopping center slova-reklama. Bilo bi pregledanije kad bi slova bila manja.

imali smo sugestije da su slova u sekciji projects mala i da treba da se povecaju tako da je to i uradjeno.

svasta...
osecam da su to isti oni ljudi koji stave grande slova na svojim vizit karticama..a ne zbog toga sto ne vide ih dobro..
cc...e ljudi moji.. :notok:

pa recimo da su bili u pitanju stariji ljudi gde im je problem bio da citaju manja slova kao sto je bilo ranije u projektima

Srećan nam bio prvi 100% gotov objekat (savska street) :kafa:

:vops: :vops: za pocetak nije lose :D a uskoro i avalski toranj ;)

Da li je forum sinoć imao neke probleme pošto sam ubeđen da sam ostavio dva komentara koje danas nikako ne mogu da pronađem?

Vrh