Šta je novo?

Forum, sajt - sugestije, primedbe, pitanja

radi sve najnormalnije, proveri teme jos jednom dobro :)

zanimljivo pitanje i ja sam primetio da ga nema, mogu reci da mi nedostaju njegovi postovi pogotovo jutarnji seriski kada ceo forum poplavi :)

da, stvarno mi nedostaju njegovi postovi, uvek sam mogao nešto zanimljivo da pročitam i čujem od njega.

Subota 18.07 u 17.30h B92 INFO - Pogledajte emisiju "Kursor" i kratak prilog o Beobuildu :gobb:

Inace u pitanju je emisija koja prati desavanja u IT sektoru tako da verujem da ce mnoge zanimati da je inace pogledaju ;)

Postoji li neka varijanta da kada se klikne na profilu nekog korisnika da vidim sve njegove postove da rezultat pretrage bude prikazan po postovima, a ne po temama jer tako baš i nema neku svrhu?

Da, valjalo bi to! I jel moze da se u quick reply ubaci malo vise opcija (bar neke osnovne stvari tipa bold, italik, img, link,...)

Gdje se nalazi uputstvo o postavljanju slika imam neke slike resavske nikako da ga nadjem :cool:

Окачиш слике на неки од јавних сервиса, нпр. imageshack.us Кад се заврши, на многим сервисима добијеш одмах формат за убацивање на форуме, у облику [code:1:ebb91d3866]
[/code:1:ebb91d3866]
Ако нема тога, прикажеш слику у пуној величини, кликнеш десни тастер, изабереш "copy image location" или нешто слично томе, и онда ту адресу paste-ујеш између
тагова. То је то.

П.С. Стварно би могло неко званично упутство да се окачи негде :)

Mene zanima isto, da li postoji opcija da stižu notifikacije na mejl kad neko odgovori u temu posle mene?

Не, не мислимо на то, него да добијеш мејл кад неко одговори у теми у којој си раније постовао.

Mislim da ta opcija ne postoji u okviru sadasnje forum skripte. Videcu sa Stevom da li postoji neki update pa da se i to ubaci kao opcija.

Super što je otvoren zeleni forum, napokon sve teme na jednom mestu, samo mislim da bi možda bolje legao u sekciju projekti. Ne znam kako drugi razmišljaju :kafa:

Zbog vaznosti teme o Ekologiji i ocuvanju zivotne sredine forum sekcija je prebacena u opste diskusije u zaglavlje foruma

Vrh