opušteno, testiram na max minut-dve neke izmene sada je opet ok, uvideo sam gde su bugovi i sl.shmeksi":ffrnw21z je napisao(la):Stevo, šta uradi sa forumom?
Otišao je nekih 10, 20 piksela u desno i bzvz mora da se skrola na desno za toliko.
Ne moze Zato junacki citajte i ono sto vam se ne svidjabgexplorer":tftqbaf1 je napisao(la):E stevo a jel postoji mogućnost da nam omogućiš da nekog korisnika stavimo na ignore i da ne vidimo ništa sta je pisao?U tom slučaju bi onaj ko hoće da se pegla sa nekim mogao to dokle god im ti dozvoljavaš a mi bi mogli da se bavimo temama na sajtu bez uznemiravanja?Ukoliko je tako nešto moguće bilo bi super.Hvala
Meni se sviđa ovaj predlog i podržavam ga. Ne bi trebalo da bude prepreke da ćirilica bude po difoltu a ko ne ume da čita neka prebaci na latinicu ili engleski.retardinjo":ywga04hu je napisao(la):Управо сам због људи који се (на жалост) не сналазе добро са ћирилицом и поменуо да се за њих као мањину поред дифолт ћирилице стави опциона латиница, као и превод на енглески...нисам ја помињао укидање латинице...
Тиме би сајт добио још већу дозу озбиљности...и дошао до перфекције јер поред тога стварно немам никакве замерке, јако сам задовољан и уживам боравећи овде...чисто конструктиван и добронамеран предлог...