centarfor
Advanced
- Učlanjen(a)
- 04.01.2023.
- Pohvaljen
- 4.700
Jel to Robert Dacesin zvani Rio iz Banja Luke, svetski putnik?Зна ли неко шта је са форумашем РиоБЛ?
Jel to Robert Dacesin zvani Rio iz Banja Luke, svetski putnik?Зна ли неко шта је са форумашем РиоБЛ?
Imam problem da pristupim na mobilnom preko pretraživača nekoliko dana unazad. Da li još neko ima taj problem?Postoji neki problem sa kompatibilnošću, najbolje je forum koristiti preko pretraživača.
Ne pratim nešto Novi Sad, ali sam primetio da ima nekoliko postojećih tema koje se tiču istog. Da li su one prebačene u podforum o Novom Sadu?Od večeras je forum bogatiji za podforum o Novom Sadu.
Novosađani dobrodošli nam na upravo otvoren podforum koji će vremenom rasti i pokrivati dešavanja u Novom Sadu. Podforum inicijalno ima 4 teme ali budite slobodni da otvorite dodatne teme.
Хмм, не знам, писао је доста на теми о главној железничкој. Био је велики противник БнВ и гашења старог чвора.Jel to Robert Dacesin zvani Rio iz Banja Luke, svetski putnik?Зна ли неко шта је са форумашем РиоБЛ?
Sad i tema ,,Estrada i neartikulisani zvuci koji nagone na parenje" da se otvori i da se tu prica o Breskvici, Vojazu, Designerici i ko je gostovao kod Amidzica
A muzika da bude za muziku.
Ukoliko neka tema nije prebačena možeš mi sugerisati da je prebacim.Ne pratim nešto Novi Sad, ali sam primetio da ima nekoliko postojećih tema koje se tiču istog. Da li su one prebačene u podforum o Novom Sadu?
I tada, a i danas, sam stava da Beograđani znaju mnogo bolje šta im je potrebno i kako grad funkcioniše, nego li neki koji u njemu uopšte ne žive ili su povremeni turisti. Isto se odnosi i na druge gradove, gde lokalci znaju šta im je potrebno a šta ne, za razliku od mene koji sam tu prvi put ili nikada nisam boravio / bio negde.
Jedna od ideja bi bila da se Relax diskusije "otvore" forumašima tek nakon određenog iskustva po ostalim forumima koji se tiču same izgradnje. Time može da se filtriraju ljudi koji su zainteresovani za izgradnju pa posle tipa 20ak postova mogu u Relaxu da šire svoje vizije ;-)
Kao bivši admin i ja bi banovao MC_a zbog neprestanog trolovanja bez obzira na upozorenja. Ovo je Gotova i Dekijeva kuća i moraju se poštovati pravila koja su oni propisali.
Mnogi postovi se brišu/edituju pa ih većina ni ne primeti kakave eskapade dolaze od pojedinih forumaša.
Ima još jedna stvar, ovo što korisnici vide i čitaju su uglavnom "čista" verzija foruma i forumaša. Mnogi postovi se brišu/edituju pa ih većina ni ne primeti kakave eskapade dolaze od pojedinih forumaša. BB je još i liberalan u tom smislu.
Teme za prebacivanje:Ukoliko neka tema nije prebačena možeš mi sugerisati da je prebacim.Ne pratim nešto Novi Sad, ali sam primetio da ima nekoliko postojećih tema koje se tiču istog. Da li su one prebačene u podforum o Novom Sadu?