гледајте, то што он вама двојици фали, ја не могу ништа. мени не фали, и драго ми је што је уклоњен
Pa eto, desilo se to ili je na neku foru ubijen od strane USA. Kako god, poenta je da na kraju ipak nije ono što je većina pomislila bez ikakvog daljeg kritičkog razmišljanja i analiziranja. Nadam se da sam ti pomogao da sledeći put razmisliš pre nego što ispadneš ovca.
Mada nema ni poente diskutovati sa vama koji čitate zapadne medije, to je kao kad bi kod nas ušao u diskusiju sa SNS glasačem koji čita samo režimske medije i oni mu formiraju mišljenje.
Ovo ti nije loše, ima forum Parapsihopatologija nešto slično i ok je stvar.Igore, jel postoji lista zabrana, ko je i kad zabranjen i zasto? I na koliko. Moj predlog je da bude neka tema gde se konkretno i transparentno pise obrazlozenje. Ovo pisem kao covek koji je administrirao nekoliko foruma, a minimum 5-10 ih napravio od 2001.pa naovamo, ne za sebe nego i kao pomoc drugarima.
@Beki Pa i ti si za Defketa pre neki dan rekao da je bu****
Iako ste meni obojica prihvatljivi, svako iz svog ugla...
Igor je stari udbas, ovde te samo mrak proguta, kakva bre obavestenjaNe znam, Igor se za sada ne oglasava iako cita temu. Trebalo bi pisati kad neko dobije zabranu. Tako jedno vreme nije bilo @Bender Rodriguez cenjenog nam forumasa, pa sam pomislio dal mu se nesto desilo u real life, a u sebi sam i dao vrlo malu sansu da je dobio zabranu. Medjutim, lakse je mnogo otici na temu "Zabrane" nego baviti se osecajima, pretpostavkama i nagadjanjima.