Mali Princ
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 23.06.2020.
- Pohvaljen
- 698
Otvaram temu gde ćemo postavljati dešavanja sa Fruške gore. S obzirom da se dosta projekata radi, a da nemamo posebnu temu, smatram da će doprineti forumu i ljudima koje zanima ova regija.
Na ovom postu ću postaviti samo rendere od nekih projekata koji se rade ili su nedavno završeni.
Hopovska dolina, investitor Limont bosske.
Royal residences Popovica, investitor sweet life gradnja.
Vrdnik, vile sa bazenom i teniskim terenom.
Springside apartments, Vrdnik.
Vrdnik residences
Dunavski visovi, Belegiš (ne znam da li Belegiš spada u obronke Fruške gore, znam da Slankamen spada)
Vrdnik, pobeglo mi je ime projekta i investitor.
Limont bosske, Irig.
Alma mons Vrdnik (izgrađeno)
Fruške residence, izgrađeno.
Ubuduće ću postavljati i fotke samih gradilišta pa da pratimo kako teče, takođe se gradi i dosta vinarija, ugostiteljskih objekata itd.. Ovo su neki projekti koje sam zapazio, da započnemo temu. Nadam se da će se i ostali forumaši priključiti.
Na ovom postu ću postaviti samo rendere od nekih projekata koji se rade ili su nedavno završeni.
Hopovska dolina, investitor Limont bosske.
Royal residences Popovica, investitor sweet life gradnja.
Vrdnik, vile sa bazenom i teniskim terenom.
Springside apartments, Vrdnik.
Vrdnik residences
Dunavski visovi, Belegiš (ne znam da li Belegiš spada u obronke Fruške gore, znam da Slankamen spada)
Vrdnik, pobeglo mi je ime projekta i investitor.
Limont bosske, Irig.
Alma mons Vrdnik (izgrađeno)
Fruške residence, izgrađeno.
Ubuduće ću postavljati i fotke samih gradilišta pa da pratimo kako teče, takođe se gradi i dosta vinarija, ugostiteljskih objekata itd.. Ovo su neki projekti koje sam zapazio, da započnemo temu. Nadam se da će se i ostali forumaši priključiti.