Kartmene,
To je domaći način komunikacije na forumima, bar na većini. Poenta je samo da ne shvataš lično ono što ti ljudi kažu, čak i kada te provociraju. Niko ti od njih neće biti gost na slavi, pa da te njihovo misljenje o tebi interesuje. Internet je danas široko dostupna stvar i to je odgovor na mnoga tvoja pitanja. Na svakom forumu postoji određena ekipa ljudi koja se drži zajedno i međusobno štiti, kao i razni mentalni sklopovi, koje ne bi verovao da postoje i šta im je sve interesantno, pa i to da tovare nekoga i slično. Lično ne podržavam ljude kojima forum služi za lečenje frustracija zbog nezadovoljstva u stvarnom životu, ali je takvih prosto mnogo i ,,progutaju,, ove koji, iako je je ovo internet komunikacija, koja svakako ne bi trebala da se doživljava ne znam kako lično, drže neki nivo kulture i gledaju da sve kažu na normalan način. Ali ni ti, ni ja to ne mozemo da promenimo. I ostaju ti dve varijatne. Ili da se prilagodiš i uklopiš ili da prestaneš da pišeš na forumu, ako te toliko pogađa njihovo provociranje i smatraš pisanje na forumu gubljenjem vremena i borbom sa vetrenjačama. Forum i treba da bude relaksacija, ali ne u ovom smislu kako sam prethodno opisao.
Mene iskreno zabole ko o meni šta misli i na ovom i na svim drugim forumima, čiji sam član. Ako nedge grešim, a neko me ispravi, hvala mu. Trudim se da nikoga ne vređam, pomognem, ako nešto znam. Ako ne znam, a zanima me, pitam ili čitam šta piše, ako je već napisano.
Isterivanje pravde zaboravi, jer je to uzaludan posao. To ćeš moći jedino, ako nekad budeš admin, pa postaviš kako tebi odgovara i neka se drgi prilagođavaju, ako hoće. A u ovom slučaju kao takav ćeš pre ili kasnije biti proglašen ludakom i banovan.
Možeš ti imati ne znam koju argumetnaciju i u pravu. To ti je jednostvano džabe, jer ti nisi Žika ili Pera, koji je u ekipi, nego si Kartmen, koji ne podržava većinu.
Moj stav je da svako ima pravo na svoje misljenje, ako ne vređa druge članove i da ne bi trebao da bude ismevan i slično zbog toga.
Ja sam sa jednog foruma banovan, jer nisam dao na sebe, a na drugom sam prestao da pišem, jer moje bistvovanje na tom forumu smatram gubljenjem vremena, a ne relaksacijom. A ako to nekad osetim ovde, neću sigurno isterivati svoju pravdu i pokušati da menjam sve, nego ću se povući, jer imam pametnija posla.
Mada je, ruku na srce, Beobuild forum, na visokom, za neke druge nedostiznom nivou što se kulture forumaša tiče.
Nadam se da sam ti odgovorio na neka pitanja i unapred ti se izvinjavam što sam potrošio tvoje dragoceno vreme, dok si čitao ovaj post.
Obrisali su post na koji sam ti odgovorio, pa ovaj moj deluje kao bačen niodkuda.