Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ne znam da li je neko već spomenuo:
- bar ja nemam pristup spisku članova foruma. Hteo sam da nekome pošaljem privatnu poruku, a nisam siguran kako mu tačno glasi username. U dosadašnjoj verziji smo imali uvid u spisak i postove članova.
ako bi tako gledali
najbolje iz bezbednosnih razloga da se lepo odjavim
i odem na botaniku,
pitanje je gde je bolja ta botanika u Evroaziji, Istaziji ili Okeaniji
Meni najnormalnije radi tapatalk. Neko od forumasa je pomenuo da je potrebno uraditi update (nadogradnju) tapatalk aplikacije na telefonu da ne bi bilo eventualnih problema sa pristupom forumu.
Зашто се овом МилисаВ-у дозвољава да има 'ник' исписан латиницом?
Сугестија: Горња граница димензија грба је заиста прениска. Да ли је могуће увести неки метод аутоматске промене величине, тако да не морамо ручно да мењамо величину слике.
Šta će vam Tapatalk kad ovaj novi forum ima izuzetan responzivni dizajn. Na mom kineskom telefonu od 170 Eur sve klizi kao na računaru. Nikad nisam koristio tapatalk koji je mnogo hardverski zahtevniji od većine android browsera.
Koja provala... Hardverski zahtevniji mnogo? Sta su ti uvalili od telefona za 170 evra...
Inace, da li postoji mogucnost da kada se otvore neprocitane poruke ona sitan kvadratic bude obojen skroz a ne samo onako ivice i bledo, jako slabo se vidi kada sam na kompu?
Probao sam da koriatim tapatalk, naravno. Zatrpao mi je i operatinvu i skladišnu memoriju doduše na starom telefonu ali nijedna druga aplikacija nije toliko zakucavala na njemu.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.