I dodao bih još jednu stvar. Sve pohvale na trudu za izlaženje u susret za naše želje , i olakšavanje rada na forumu. Vi ste jedni od retkih koji su u stanju da to urade , i koji se ne ljute kada se neko obrati da se nešto po tehničkom pitanju odradi (ispravi). Na drugim mestima mi se dešavalo da mi jednostavno kažu da nije izvodljivo , a kada kažem da je izvodljivo , jer ako može beoubuild to da uradi , onda mogu i oni , ili mi obrišu poruku ili mi kažu da idem na beoubild pa da tamo pišem , kad mi se već toliko sviđaju , ili mi kažu da jednostavno nije moguće , jer nijedan forum ne podržava tako nešto , ili mi kažu da oni rade tako kako rade , a da je na meni da prihvatim to kao takvo , ili mi kažu da neka opcija mora isključivo na njihov način da se radi , jer je on najbolji , bez obzira što se na gotovo svim drugim mestima radi ta opcija na drugi , lakši način.
Kako se inače i sam bavim web dizajnom , i jedno vreme sam radio i na jednom forumu , dobro sam upoznat sa time šta je izvodljivo , a šta nije. To što je drugima truba da priznaju da nešto ne znaju , to je druga stvar.