Vidim da je napisano da ovo nije konačan izgled, ali na osnovu trenutnog stanja mogu samo da vas pitam al mojne se ljutite, šta uradiste sa forumom?
Ranije je bio i pregledniji i lepši. Sad mi nekako deluje kao da je na nivou bureka.
Enivej evo i nekoliko mojih zapažanja i sugestija:
Brzina otvaranja je do pre nekih dva tri sata bila mnogo sporija, a sad kao da je odjednom sve poletelo, znatno brže se otvaranju stranice nego pre. Nadam se da će to biti redovno stanje, a ne samo periodično.
Link ka poslednoj poruci u temi bi mogao biti malo uočljiviji i "klikabilniji" kao što je bio u prethodnoj verziji.
Resajz slika je bilo nešto što je izdvajalo forum od svih ostalih. Koju god sliku da ubacim lepo se uklopi u poruku a ne kao na drugim forumima da te ošamari sliketina sa ekrana kad uđeš na temu.
Obavezno uvesti youtube tagove.
Editovanje postova srediti tako da se može editovati poruka u roku od pet minuta ili manje i da se ne vidi kod poruke da piše da je prepravljano ako se prepravi u tom vremenskom roku, kao što postoji ne drugim forumima.
Ubaciti iskačući prozorčić kada se dobije nova privatna poruka ili na drugi način nju učiniti uočljivijom. Dobio sam ličnu poruku i nisam je primetio skoro mesec dana.
Gde nestade reputacija, da li ćete je vratiti?
Pojedini smajliji su poprimili jajast oblik pa izgledaju kao elijeni.
Eto toliko. A da, i hvala na uvođenju meni omiljenog i najčešće upotrebljavanog smajlija, mister green-a, koga eto ne mogu da ubacim jer kad kliknem na njega ne desi se ništa osim što mi skroluje stranicu na gore. A evo i drugog baga, ovo mi je izašlo na ekranu kad sam kliknuo da pregledam poruku:
Some strange shit lol.