Šta je novo?

Forum, sajt - sugestije, primedbe, pitanja

Da ne bi kvario tok diskusije. Makar je meni tako rečeno.

Malo glupa solucija, po meni. Tebalo bi da se poslednji napisani post može obrisati neko vreme. Tako je skoro na svim forumima na kojima sam član i sasvim korektno funkcioniše.

dzonihsv":219lmzne je napisao(la):
Da ne bi kvario tok diskusije. Makar je meni tako rečeno.

Malo glupa solucija, po meni. Tebalo bi da se poslednji napisani post može obrisati neko vreme. Tako je skoro na svim forumima na kojima sam član i sasvim korektno funkcioniše.

bump - zbog debug problema

Да ли још некоме ово излази кад хоће да уђе у неку тему или да објави пост? :/
Мени у последње време много излази, и морам да освежим страницу једно 5-10 пута да бих наставио -.-

Грешка сервера
Веб сајт је наишао на грешку при преузимању адресе http://www.beobuild.rs/forum/viewtopic.php?pid=176025#p176025. Можда је неактивна због одржавања или је погрешно конфигурисана.
Ево неких предлога:
Учитајте поново ову веб страницу касније.
HTTP грешка 500 (Internal Server Error): Дошло је до неочекиване грешке при покушају сервера да испуни овај захтев.

Da,forum je na izdisaju.Valjda cemo uskoro preci na taj novi softver koji ce biti isti kao onaj koji ima gsp forum recimo.

Brisanja postova nema jer kada se desi neki sukob i svadja skoro sigurno bi ljudi brisali svoje postove.

Vučko, to se da lako rešiti. Moguće je obrisati samo poslednje napisane postove, i to npr. 20-ak minuta po postavljanju.

Хоће ли остати исти, или ће бити промењен изглед? Мени се овакав баш свиђа :)

Posto na forumu ima sve vise buducih stanara i interesenata za kupovinu stanova u Stepi, Ivana Ribara, Belvilu, Dini, uskoro i u West-u gde se raspravlja o funkcionalnom, pravnom i mikro-tehnickom aspektu pre nego o urbanistickom, predlazem uvodjenje podforuma VELIKI STAMBENI PROJEKTI gde bi se izdvojile ove diskusije od ovih koje su cisto urbanisticke. Mislim da bi forum izgledao urednije kada bi se na taj nacin prilagodio novonastalom trendu.

Odlicna ideja,podrzavam je.Igore na tebi je da odlucis.

Hvala na predlogu, ali nece biti izdvajanja posebnog pod foruma jel nema potrebe za razvodnjavanjem kompaknith i sadrzajnijh tema u kojima svako nadje zanimljive informacije bio potencijalni kupac stana ili samo posmatrac izgradnje.

Jel zna neko kako da ubacim video sa blip tv? Mislim onako da se vidi prozor kao sa youtube klipova. Na drugim forumima funkcioniše sa tagovima [blip][/blip] ali ovde neće!

Funkcioniše YT i ubacuje se tagom [video][/video], ne znam da li neki drugi servis radi na isti način. Probaj.

Probao sam i samo napravi link bez prozora i napiše "unknown provider". A jel bi mogli da se ubace youtube tagovi kao za slike, ovo url video je baš dosta kuckanja.

youtube.jpg

dzonihsv":z2tl8uo8 je napisao(la):
Vučko, to se da lako rešiti. Moguće je obrisati samo poslednje napisane postove, i to npr. 20-ak minuta po postavljanju.

Svi moji postovi imaju edit link, tako da ovo oko 20min ne radi tj još nije uvedeno?

Ако су кум и "шпанац" добили смајли, мислим да и овај заслужује место на форуму :)
krstixf7.gif

Forum je počeo strašno da se rasplinjava, i teme se toliko razvodnjavaju.

Uzimam slobodu da predložim Homer Jay-a za još jednog moderatora. Ima sve što je potrebno:

Staž, omiljenost, britko pero, disciplinu u postovanju i želju da se forum sredi.

Pitanje je samo da li želi :cool:

Samo da dodam - Apsolutno podržavam Igora i Vučka i smatram da im je potreban bar još jedan kolega.

Goje . verovatno si u pravu -Total number of registered users: 2,519

,,. . . Forum je počeo strašno da se rasplinjava. . . ,,
razumljivo pa kad je stručniji deo članova gotovo zanemeo :(

GOJE":37ejhpd6 je napisao(la):
Forum je počeo strašno da se rasplinjava, i teme se toliko razvodnjavaju.

Uzimam slobodu da predložim Homer Jay-a za još jednog moderatora. Ima sve što je potrebno:

Staž, omiljenost, britko pero, disciplinu u postovanju i želju da se forum sredi.

Pitanje je samo da li želi :cool:

Samo da dodam - Apsolutno podržavam Igora i Vučka i smatram da im je potreban bar još jedan kolega.

Goje hvala na predlogu stim sto treba da istaknem da Homer Jay jeste clan i jedan od osnivaca redakcije Beobuilda i svremena na vreme interno sugerise u vezi uredjenja foruma.

jel možete da namestite da forum radi preko tapatalk aplikacije za telefone.

mnogo je preglednije sa tom aplikacijom kad se pristupa forumu preko telefona.

Ne znam za druge, ali meni forum poslednjih nekoliko nedelja strašno loše radi preko Hroma.
Znači otvorim forum, kliknem na "new posts" i izađe mi spisak tema. Kliknem na neku temu da mi se otvori u novom tabu, i kreće veselje. Ako imam više od 2-3 taba to je onda strahota, po 10 sekundi čekam da počne da reaguje Hrom. Na drugim forumima nemam taj problem.
Probao sam da ispraznim keš i history, ali opet isto.
Da li se ovo još nekome dešava?

Meni radi solidno, ali ja uvek otvaram forum samo u 2 taba. Jednim idem ka gore, drugim ka dole. Jedino što me nervira je što neće da promeni boju teme kada je pročitam, probao sam sa brisanjem kolačića i istorije, nije pomoglo.

Evo sad probam iz Firefox i otvorim po 6-7 tabova i sve radi ok.
Hrom me je baš smorio u poslednje vreme, ni blizu one brzine koju je imao u početku.

Kao sto ste mogli videti forum je kontantno pod dejstvom spam botova koji se i pored zstite registruju. Cak je i registrovanje na forum cini mi se problematicno za nove usere u smislu da ne dobijaju mail o potvrdi za registraciju.

Cekati se vise nema sta tako da cemo morati bez veceg odlaganja da prebacimo forum na novi tip foruma koji je davno u osnovi pripremlje ali se vec duze i periodicno radi na sredjivanju detalja.

U narednih nedelju dve dana (nadam se nikako duze )kada iscekujuci Stevu da odradi svoj deo admin posla prebacicemo ceo forum sa svim sadasnjim podesavanjima na drugog proizvodjaca foruma. Za krajnje korisnike je bitno istaci da vizuelno nece biti bitnijih promena i da ce manje vise vecina funkcija biti dostupno cak i poboljsano.

Ono sto bih vas zamolio jeste da zapamtite svoje passworde i user name-ove kako pri prvom novom logovanju ne bi bilo problema. Novi forum takodje nece imati problema sa logovanjem i pamcenjem passworda koji se sada periodicno desava doduse meni se nijednom nije desilo ali vidim da ima jos uvek takvih situacija.

Takodje vas molim ako imate vazne privatne poruke tj informacije koje se u njima nalaze da ih iskopirate u licni dokument na racunaru na vreme posto one nece biti prenete u prebacivanju.

Plan je da se tokom sledece nedelje u kasnim vecernjim satima uradi prebacivanje. Zvanicna najava ce takodje biti dostupna par dana pre prebacivanja i na glavnoj strani sajta kao i kroz mailing listu foruma i fb grupu kako bi svi na vreme prebacili privatne poruke.

Hvala na razumevanju

Vrh