Šta je novo?

Forum, sajt - sugestije, primedbe, pitanja

Kad namestim u podešavanjima foruma "beobuild_wide" stil, nema ovog kvadratića kod svakog naslova teme koji otvara prvi nepročitani post, pa ako može to da se namesti s obzirom da bi želeo da čitam forum preko tog wide stila koji mi je dosta pregledniji. Hvala unapred.

Ovo grafičko rešenje je mnogo bolje od onog sa kojim ste počeli posle migracije.

Da, i meni pregled poruke "odleti" u desno, pa da bih pročitao šta sam napisao moram da pomerim klizač i mišem obeležim tekst. Malo je nezgodno...

screenshot15m.jpg

Jedan predlog ... (naravno kada stigne na red i kad se zavrsi do kraja ovo prepacivanje)

Trenutno kada otvorim vise tabova u browseru u svima pise "Beobuild - Pogledaj ..." (zato sto ne moze da stane Beobuild - Pogledaj temu - naziv teme). Problem se javlja kad se otvori vise tabova ne znas koji je koji....
E sad predlog .... bilo bi lepo da prvo pise naziv teme pa tek onda Beobuild ... npr "Savski trg - Beobuild".

Nadam se da ce da vam se svidi predlog.... inace pocedura menjanja toga traje manje od minut :)

Poz
Danijel

Tih par stvari su prioritet

Првог дана је штуцао форум са брзином, али данас пичи к'о змај! Али није у свим форумима омогућен брзи одговор.

Mislim da to nije bilo dostupno a ni sada kao opcija.

Jedino ako izricito zahteva clan da ga banujes po zahtevu?

Da li može da se namesti da može direktno da se dođe do glavnog podforuma? Recimo ja uđem u deo forum , i odaberem Javni gradski prevoz , i onda uđem u neku od tema u tom podforumu. Da bi se vratio u meni Javni gradski prevoz , moram da koristim dugme (strelicu) back na browseru kako bih se vratio. Bilo bi dobro da se pored naziva teme postavi i naziv podforuma , tačnije da prvo dođe naziv podforuma , pa tema , i da može jednim klikom miša da na naziv podforuma se vrati na taj podforum.

Primer:
Javni gradski prevoz > Tramvaji

Da ovako piše kao u primeru i da se klikom na boldirano vrati na željeni podforum. Ovim se izbegava da se pročitane poruke u temama pojavljuju kao nepročitane , kada se vratim na željeni podforum.

kingmanowar":1iz5km3h je napisao(la):
Kako mogu da obrisem svoj profil?
Odes na podesavanje naloga-izmena sifre.
Otvoris neku random stranicu sa tekstom, osvetlis veci deo teksta koji se ne moze upamtiti, iskopiras ga.
U polje nova sifra pastujes iskopirani tekst i to sacuvas kao novu sifru.
I onda i da hoces ne mozes vise da se ulogujes jer ne znas sifru. :mrgreen:
A sto se tice potpunog brisanja naloga i svih tvojih poruka znam iz iskustva da je i to moguce i to samo ako zesce razljutis admina. :mrgreen: Moze da te vajpuje sa foruma tako da ne ostane nikakav trag od tebe, ko da te nikada nije ni bilo. :D

Može li npr. da se promeni glavni font foruma u nešto mislim lepše od Ariala 10 pt u npr. Verdanu 9 pt i da se ove teme oboje u neku prijatniju boju od ove ružnjikave plavosivozelene? I da se isto uradi u editoru poruke, da se skloni ovaj Trebuchet MS?

Evo mojih zapažanja u vezi ovog/novog foruma:

1- Slike se ne risajzuju automatski u postovima,
2- Nama u pregledu postova (pogledaj nove postove) kojim podforumima/kategoriji pripadaju
a tako isto u preglesu postova nema direktan link za povratak u podforum,
3- Ikonica za link "pogledaj poslednji post" je premala,
4- Neki naslovi tema su skraćeni/osakaćeni
5- Nama rajtinga
6- Trebalo bi da se uvede podforum tipa tema ekonomije, finansije, investicije i razvoj.

Nadam se skorojem unapređenju.

Cek

namesten je jos pre par dana auto resize fotki. koliko sam primetio potrebno je sacekati da se fotka ucita kako bi bila smanjena na definisanu velicinu.

posto sam licno sredjivao sve naslove foruma i tema koji su bili skraceni i cini mi se da vise nema problematicnih mozes li mi poslati link ka temi koja ima skracen naziv.

у сваком новом посту се налази:

"Re: Novi forum"
Veza ka poruci » 16 Sep 2012 11:08 am » Novi forum

"Re: Novi forum" је превелико а заправо треба да буде потпуно изостављено...

Veza ka poruci je ok to je zapravo direktan link bas ka tom postu. Ja sam generalno za to da se izostavi mogucnost unosa naslova poruke kao sto je i ranije bilo tako da ce i to verovatno biti promenjeno stim sto nije bas prioritet pre svega u odnosu na gore predlozene stvari.

свакако. само ето кажем шта примећујем. а веза ка поруци треба да постоји, али то већ постоји у линку веза ка поруци, него је РЕ:НАСЛОВ ТЕМЕ непотребан јер је ем дуплирање постојећег ем је превелико, па смета естетски и функционално

slazem se u potpunosti za naslov teme preveliko i nepotrebno.

svsavic":2rwzffiv je napisao(la):
3- Ikonica za link "pogledaj poslednji post" je premala,
Moze da se namesti u podesavanjima pregleda foruma ovako kao na slici i onda ne treba da se klikce na tu malo ikonicu vec je dovoljno da se klikne na link teme i otvara ti se najnoviji post. Jedina promena je sto se tako prikazuju poruke odozdo na gore pa se treba na to navici.

2012-09-16151658.jpg

Isto tako ovo je resenje i za sve one koji bi hteli da im kod vremena poslednje poruke pise "danas" ili "juce" umesto datuma.

I ja sam isto mislio na nju. Kad ovako namestis podesavanja onda kad se ode u podforum ne mora da se klikce na tu ikonicu za najnoviji post vec je dovoljno kliknuti na naziv teme.

nikola011":1h65xxmy je napisao(la):
Pregled poruke uvek odleti na desnu stranu:

pregled.jpg

Probajte sada pregled poruke posto je sredjen i taj problemcic :) by Miha

ako vam u prvom momentu ne izadje kako treba obavezno uradite super refersh crtl+f5

temi NOVI FORUM ne može da se pristupi preko tapa talk aplikacije. tj. ne može da se pristupi delu foruma koji se odnosi na globalna obaveštenja.

свиђа ми се што нема више препорука, глупо је када постоје само позитивне препоруке, а са друге стране када би постојале и негативне то би био рај за троловање

Хоће ли бити враћени ранији смајлији? Били су неупоредиво лепши од нових и били су обележје овог форума?

Vrh