Šta je novo?

Forum, sajt - sugestije, primedbe, pitanja

Jel moze da stoji na ovoj i ostalim danasnjim porukama vreme objave ,,danas'' a ne 12 Sep 2012. Jednostavno da pise danas ili juce ako je tada objavljena poruka a posle neka stoji datum,kao sto je i ranije bilo.

Sve pohval za novi forum,meni se svidja.

Izgleda da se svima dopada nesto novo, ali bi bilo lepo kad bi vratili na staro :)
Sad vidim zasto propade BusPlus.

Meni se vise dopada ovaj dizajn. Ni meni se ne dopada crveni bold administrator koji zaista upada u oci. Takodje mi se ne dopada ova tamno siva boja sa strane. Preveliki je kontrast u odnosu na centralni beli deo.Vizuelno mi jako suzava monitor i sve mi nekako deluje stisnuto zbog toga. Kada bi bila bela, delovalo bi sve prostranije.

Izvinjavam se sto ne stizem svima odmah da odgovorim.

Od svega sto je receno ce biti napravljen spisak pa ce se po prioritetima ici. Naravno funkcionalnost je prioritet iznad svega kao i brzina. Brzina nazalost i nema mnogo veze sa samim forumom jel u test fazi bez redovne posete radio je daleko brze tako da ce morati da se potrazi nesto brzi server kao jedino konacno resenje.

Vec za sutra popodne sam sa Stevom planirao da pogledamo sve sto mozemo obojca da sredimo da se popravi a za vikend nadam se i sa Mihajlom zahtevnije stvari da se odrade koliko je moguce.

Jedna sitna molbica: ako mogu linkovi da se otvaraju u novom prozoru, bio bih zahvalan:)
I da, bilo bi super kada bi opcija "idi na" bila i na vrhu strane, ne samo na dnu - kao sto je bilo u prethodnoj verziji. Olaksava navigaciju...

I naravno cestitke za obavljen posao;)

drum1":2vr3ndmt je napisao(la):
мени само отвори последњи (а не први) непрочитани пост? (уосталом када ставим миш изнад линка, и пише:погледај ПОСЛЕДЊИ непрочитани пост). ако ми отвара послдњи непрочитани, та команда губи смисао...
1.jpg

drum evo gde treba da klikne[ da ti otvori prvi nepročitani post

drum1":2vr3ndmt je napisao(la):
едит: такође, мислим да је безвезе да наслов странице почиње са Beobuild forum, јер су ми онда сви табови тако именовани, и не могу да идем са теме на тему. Боље је нпр: "Novi forum :: Beobuild Forum"

smatram da ovo treba da bude jedan od prioriteta.

Razumljivo sigurno jedan od prioriteta uz auto resize fotografija.

Igor":lj6s12l7 je napisao(la):
Razumljivo sigurno jedan od prioriteta uz auto resize fotografija.

Bilo bi sjajno ako može kad se radi citat (quote) da napiše i vreme / temu originalne poruke. Ili još bolje, kao na nekim formima, da odmah ubaci link ka originalnoj poruci, jer je tako navigacija daleko lakša.

Jeli to ja jedini imam problem da se ulogujem da mi otvra west 65 reklamu ????

Direktore
imas ispod foruma polje za unos usera i pass-a takodje tako da probaj tu da se logujes. Meni nijednom gore nije pravilo problem na chromeu i na mozili.

Da li može da se uvede neka kazna za one što kače velike slike.

Neki korisnici foruma kače slike od 4000x3000 piksela, veličine preko 3MB. Ajde da okače jednu sliku, ali kad stave 5 takvih slika jednu za drugom...

Svaka njima čast ako imaju upload od 10mbps ali mi ostali imamo uglavnom običan (najjeftiniji) ADSL paket.

Pošto sam mišljenja da samo neselektivno kažnjavanje u ovoj zemlji može doneti neki boljitak, neka se takvim korisnicima zabrani postavljanje slika na ovaj forum, dok ne nauče da smanje slike na 1024px i 200KB

Probao sam na eksplor i mozili ista stvar igore gdje dolje ako nije tajna .Mozes li da stavis sliku

Veika siroka dva polja za logovanje se nalaze odmah ispod poslenjeg foruma regionalni razvoj. Narvno moras biti izlogovan da bi video to polje.

Vidim super jos samo da dodas odjavu dolje i da nemoram da se petljam sa reklamom.U rijeci novi centar odjavu prekrivaju tar i ulazim odmah u west 65

Los ti je mis diektore kad ne mozes da pogodis odjavu :) Vidis da te reklama mami da se preselis od Vuka u West

Vidi vidi a za tebe rade smajlici kupio bi ja jos jednu gajbu za rezerni polozaj ali je trenutno oskudacija [nema ulja ,secera itd]

Popravlja ti se gramatika direktore,ali mora to jos bolje inace ide ban

Aktivirana je funkcija korišćenja foruma preko aplikacije TapaTalk.

Time je omogućeno komforno korišenje foruma preko TapaTalk aplikacije za sledeće platforme: Android, iOS, Blackberry, i Google Chromeove Tapatalk Ekstenzije.

mpOvO.jpg

U aplikaciji TapaTalk jednostavno potražite "Beobuild" :)

Dodato je automatsko smanjivanje fotografija kako bi stale u post. Za sliku originalne veličine dovoljno je kliknuti na sliku kako bi iskočio popup sa fotkom u maximalnoj veličini.

Takodje je boja kojom je oznacen admin promenjena kako je sugerisano.

Proradili su dugmići za bb-kodove i brzi odgovor.

MilisaV":3atitdg5 je napisao(la):
drum1":3atitdg5 je napisao(la):
мени само отвори последњи (а не први) непрочитани пост? (уосталом када ставим миш изнад линка, и пише:погледај ПОСЛЕДЊИ непрочитани пост). ако ми отвара послдњи непрочитани, та команда губи смисао...
1.jpg

drum evo gde treba da klikne[ da ti otvori prvi nepročitani post

untitled.jpg

пише последњи, али чак иако отвара први непрочитани, још увек не ради баш сјајно, као на прошлом форуму.

[*]"Pogledaj neodgovorene postove • Pogledaj nove postove • Pogledaj aktivne teme" су сјајни као опције (и наравно што су тако доступни), мада би било супер да то може да се уради и у подфорумима, јер не пратим баш све под форуме, хвала

[*]зар "Pogledajte vaše postove" не би требало да покаже листу мојих постова (сада идем преко свог профила)?

[*]приметио сам и да спојлер не ради?

Steva":2u7gbzfv je napisao(la):
Proradili su dugmići za bb-kodove i brzi odgovor.
Da vidim, kao i smajliji. Hvala, kao i za ostala poboljšanja.
@nikola011 i kod mene još uvek. I mister grin je i dalje mali zeleni jajasti: :mrgreen: :D

Vrh