Šta je novo?

Forum, sajt - sugestije, primedbe, pitanja

Предложио бих да на првој страни Беобилда, односно на порталу Беобилда буде часовник, а такође да тај часовник буде видљив и на форуму, а и осталим деловима сајта. Рецимо нека буде у горњем левом или десном углу.

Ево мог предлога часовника, а има их још на овом сајту и као што кажу баш је фантастично:

THE NUDE MEN CLOCK - A MUST SEE FOR YOURSELF
And it is NOT X-rated.

This is a masterpiece!!! This is extremely clever and it does actually work, in BOTH formats!!!! Digital and Analog. And it's actually on YOUR correct time.

This human clock is fantastic.

Click anywhere

[ in the clock and it becomes digital, another click and it returns to normal.

http://lovedbdb.com/nudemenClock/index2.html

Sa Mozillom se vidi na vrhu stranice reklama West 95
Sa Chromiumom se vidi na vrhu stranice reklama West 95 i Djoka
Au. . . .
Pa naravno ona nema Dj. . . . :laugh: :lool: :laugh:

Како да напишем нешто испод свог поста, односно испод линије поред дугмета за давање плуса? :laugh:

Udjes u svoj profil i kliknes na Signature i ukucas zeljeni tekst koji ce se pojavljivati uz svaki tvoj post.

Како да померим часовник у назад на "сетингу" ? Кад пошаљем пост показује ми да сам послао рецимо у 01:40, а не у 0:40.

Da cuveni problem sa casovnikom :) Udje se takodje u profil pa na settings pa se onda vremenska zona vrati za jedan sat meni stoji UTC a bila je ranije +1. Postavice Steva sutra obavestenje za sve ako ne bude moglo da se podesi za ceo forum.

OK vreme malo napred malo nazad... nego Vučko, ista je fora sa tvojim plusićima...čas prebaci 1000 čas je 1000... vidiš cica macu... :cool:
Jel to delite nagradu ako neko prvi provali foru - ne može više od 1000 :D

Ако вам се време не приказује тачно, то има везе са вашим подешавањима у профилу

Решење у четири корака:

1. Отворите у навигационом менију форума линк ”Profile"

2. Отворите у навигационом менију вашег профила линк ”Settings”

3. Изаберите вашу временску зону и проверите да ли је опција ”Daylight savings is in effect (advance times by 1 hour).” одчекирана.

4. Потврдите ваша подешавања кликом на ”Update profile" на дну странице

ваша подешавања би требало да изгледају тачно овако како је на слици (ово је пример за све који живе у централноевропској временској зони, то јест зони где је Београд)

2h7iZ.jpg

Samo stavi novi ubuntu.Meni ovaj 10.10 rastura dok mi je 10.04 pravio probleme,

@Јовановм и боца ица, ваши постови су у теми ”Tech talk" такође у овом субфоруму :)

п.с.
свим осталима који пишу ”асвалт” или ”асвалтирање”

јој људи, ја углавном игноришем граматику итд... али реч ”асвалтирање” ме доводи до лудила, пише се ”асфалтирање” :)

Од данас на форуму - фијаско

:fijasko:

[code:1:6befc2193f] :fijasko:
[/code:1:6befc2193f]

Ja mislim da treba skloniti ovo "LRT" sa smajlija da bi mogao da se koristi uopšte u kontekstu djp fijaska :D

Igore i Stevo,predlazem da se ubaci i ovaj smajli koji je napravio clan Aleksandar_M.

Nista ne moze bolej opisati onu izjavu da su na tehnickom pregledu dosli do zakljucka da su sva vozila GSP-a ispravna,a ubijaju ljude svaki dan i kvare se vise nego reno 4 star 40 godina

bljucgsp.gif

Може и само повраћање, има много ствари од којих нам се повраћа, а не само ГСП.

Мада могу и два Смилета, један који повраћа на ГСП, а један који повраћа без ичега.

А шта би на крају са Смилетом који се обесио?

Steva":ufog58w8 je napisao(la):
п.с.

јој људи, ја углавном игноришем граматику итд... али реч ”асвалтирање” ме доводи до лудила, пише се ”асфалтирање” :)

Off: :) podseti me na jedan crni vic o dva policajca na uviđaju ubistva, popisuju: Prvi kaže drugom: Piši, leva ruku nađena u njivi, desna noga nađena u njivi, glava na.... Jel se kaže asvalt ili asfalt? “ Drugi šutne glavu i kaže “Glava u njivi,....”.

Izvinjenje za off i onima sa slabim stomakom.

nova":h8dza74q je napisao(la):
Steva":h8dza74q je napisao(la):
п.с.

Off: :) podseti me na jedan crni vic o dva policajca na uviđaju ubistva, popisuju: Prvi kaže drugom: Piši, leva ruku nađena u njivi, desna noga nađena u njivi, glava na.... Jel se kaže asvalt ili asfalt? “ Drugi šutne glavu i kaže “Glava u njivi,....”.

Izvinjenje za off i onima sa slabim stomakom.

Само да сликом допуним Новин виц: :D

image upload

@kopmania, тај систем нажалост није могућ на овом систему форума (punBB), уколико убудуће пређемо на неки систем који подржава tapatalk, сигурно ћемо га активирати :)

Vrh