Šta je novo?

Forum, sajt - sugestije, primedbe, pitanja

@Steva
Kad bolje razmislim, to uopšte nije loše rešenje. Slažem se. Da ti sad dam plus, ili? :p

usvaja se :D

eto reseeeenja :pob: :gobb:

a steva bi mogao malo da procacka po pluginovima da vidi za glasanje za sam post :grand: :kk:

Odsada je moguća pozitivna reputacija, tako da :vops:

Izgleda da ću ostati jedini koji ne shvata funkciju ove nove opcije (ali stvarno je ne vidim). Šta znači novom korisniku ta reputacija, ako recimo on iz kontakta sa ljudima koji imaju najviši rejting pomisli da pojma nemaju (njegovo pravo), može da se razočara u sistem i da više ne dođe na forum. Ili sledeća situacija, novi korisnik se registruje na forum, ali pošto svi imaju reputaciju od nekoliko stotina poena on izgubi sav interes jer je na prostoj nuli.

Odmah da kažem da će meni ova nova funkcija biti totalno strana tj. nit ću davati pluseve nit ću da se obazirem na svoj broj pluseva. Sadržaj postova (znači sadržaj, a ne broj) govori za sebe, a svaki novi član može kroz nedelju dana da stekne približno dobru sliku o tome kakav je nivo kvaliteta pisanja određenog člana foruma.

Opcija koju bih voleo da vidim na forumu, ukoliko je moguća naravno, jeste obaveštenje iznad okačenih fotki koje omogućava njihovo gledanje u originalnoj veličini jer forum automatski sužava sve fotke koje premaše određene dimenzije kako se ne bi širila cela stranica i to je super, ali bi bilo zgodno da postoji obaveštenje da su te fotke sužene, kako bi ljudi znali da postoje i u većoj rezoluciji.

Ček da iskoristim novi smajli :pob:

Evo, ja sam nov na forumu i znači mi reputacija jer tako stvaram prvu sliku o članu. Meni se dopada. E sad, ovo tek treba da zaživi i vremenom će to kotiranje da bude na mestu!

Znači, slažem se sa šmeksijem. A Urbanista ti si nov na ovom forumu koliko i reputacija.. Drugačije bi bilo za jedno 2-3 godine.

Pa dobro,vremenom ce rasti razlika izmedju broja preporuka,sigurno nece biti iste svacije pa ce se kao sto ambassador videti razlika za neku godinu.

Mislio sam da bi njegov stva bio drugačiji da reputacija radi već 2-3 godine. A kakva god razlika da se bude videla, sumnjam da će biti "realna".

Dodatna reputacija može da se dodeli istom članu nakon 12 sati, tako da će ovaj broj doći i do trocifrenog, a onda će sve biti jasno... ;)

a da ukinete ovo da može samom sebi da se da +?

Da li bi forum mogao da ne računa moje postove kao nove i nepročitane?
Vidim plavu ikonicu misleći da se nešto novo pojavilo, kad ono moj post...

Urbanista, beobuild forum ne funkcioniše po principu kukija (cookie) već na vremenskoj osnovi, ako se dobro sećam onoga što je Steva pričao. Mnogo je bolje ovako jer se ni na jedan način ne ugrožava privatnost tvog računara. Al' sam ga sklepao, svaka mi čast.

Hm... I see...
A je l' može da se malo toleriše editovanje posta, da npr. ne piše da je editovan ako je to učinjeno za 1 minut?!
Hoću na primer da ispravim slovnu grešku, a ono ubacuje da je editovan i kao da sam bogzna šta promenio...

E to ćeš morati da sačekaš Stevu ili Igora da ti odgovore :cool:

Još nešto, je l' može da se stranica automatski skroluje do novog post-a?!
Hvala! :D

za tehnikalije ces morati da sacekaj stevu da odgovori. Svi predlozi su dobrodosli, vecina stvari zavisi od forum skripte i mogucnosti iste tako da videcemo sta steva kaze da li je moguce.

Vrh