Šta je novo?

Forum, sajt - sugestije, primedbe, pitanja

Ja se izvinjavam, još nešto za Stevu:
Da li može da se uvede i mogućnost glasanja?

Hvala vam i recite šta mislite o predlozima...

I ako jos moze da se uvede kada je neko editovao post da bude npr zelene boje umesto plave.Sitnica ali pomaze.

Interesantno da niko nije provalio ili nije prijavio mali stos na glavnoj fotografiji vesti za 4 godine Beobuilda :) U najavi blok 12 10 dana pre objave vesti
091126-BB04-03.jpg

Da li bi želeo da preformulišeš to da niko nije provalio ili treba sada da vadim dokaze :p ;)

Racunam da sam razumljivo napisao zanimljivo pitanje :D a i ti se ne racunas :p Moze onda i specijalno pitanje za tebe, da nisi znao unapred za vest da li bi provalio malu slicicu 10 dana ranije da je nesto neobicno sto nismo videli da je obljavljeno :lool:

Posle 5tog citanja/gledanja shvatih da je stajao blok 12 :kk:

Jeli Igore jel ti to nas malo prozivas za neobracanje previse paznje???
Mene licno puno sljastecih slika privuku u smislu deluju bogato ali i odbiju- ne zanima me sadrzaj- sljaste!!!

Ne naravno :)

bas me je zanimalo da vidim da li je neko obratio paznju na taj detalj kada je rodjendanska vest pustena

^^ aa izvini promaklo mi je tvoje pitanje :)

Pa ima mogućnosti, ali zahteva višesatno rovarenje po kodu foruma, razmislićemo u okviru redakcije pa ti javim :pob:

Dobra ideja sto se tice glasanja,mogli bi sa svakom vaznijom temom povezati po jedno glasanje koje se tice nje,tipa-Da li ste za metro po Beckom i Moskovskom modelu? :)

Bečki           ■■■■■■■■■■■■ 62%
Moskovski  ■■■■■■■■ 38%

Wile E. Coyote":2fuckx7o je napisao(la):
лако-тешки-метротрамвај. :p
metram(vaj)
tram(vaj)tro
tretro
metrovaj

treba snimiti film o begradskim saobracajnim problemima...i nazvati ga "metro zvani zelja"

мрамвај
тетро
мемвај
тратро
метрај
трамво...

:D

Шта год било, бојим се да ће и остати само жеља и да ћемо на крају ипак добити, какав год био, лаки или тешки, трамвај. :(
А није само метро звани жеља. И мостови су звани жеља (то се бар сад кренуло да испуњава), а богами и обилазнице (друмска и железничка).

Da bar u stare dane dobijemo metro jer ćemo u busevima biti nepoželjni... :grand:

Pošto su nam ukinute vize brišem prvi quote iz svog potpisa koji je glasio "naravno da aerodrom zvrji prazan kad svako putovanje moram da planiram kao invaziju na normandiju, umesto da sednem na avion kad god mi se pripije kafa u barseloni..." by shabanajzer

Kako me je krenulo da probam da stavim neki o metrou, možda i njega posle nekog vremena budem morao da menjam :D

Mozda i bude,da cujem sta ce djilas da prica tunajt,ako spomene metro ja castim jednu turu svima :vops:

ma pomenuće, ali onaj čuveni "beogradski" :violina:

pomenuta osoba gostuje u utisku nedelje veceras od 21h

Vrh