Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Interesantno da niko nije provalio ili nije prijavio mali stos na glavnoj fotografiji vesti za 4 godine Beobuilda U najavi blok 12 10 dana pre objave vesti
Racunam da sam razumljivo napisao zanimljivo pitanje a i ti se ne racunas Moze onda i specijalno pitanje za tebe, da nisi znao unapred za vest da li bi provalio malu slicicu 10 dana ranije da je nesto neobicno sto nismo videli da je obljavljeno :lool:
Jeli Igore jel ti to nas malo prozivas za neobracanje previse paznje???
Mene licno puno sljastecih slika privuku u smislu deluju bogato ali i odbiju- ne zanima me sadrzaj- sljaste!!!
Dobra ideja sto se tice glasanja,mogli bi sa svakom vaznijom temom povezati po jedno glasanje koje se tice nje,tipa-Da li ste za metro po Beckom i Moskovskom modelu?
Шта год било, бојим се да ће и остати само жеља и да ћемо на крају ипак добити, какав год био, лаки или тешки, трамвај.
А није само метро звани жеља. И мостови су звани жеља (то се бар сад кренуло да испуњава), а богами и обилазнице (друмска и железничка).
Pošto su nam ukinute vize brišem prvi quote iz svog potpisa koji je glasio "naravno da aerodrom zvrji prazan kad svako putovanje moram da planiram kao invaziju na normandiju, umesto da sednem na avion kad god mi se pripije kafa u barseloni..." by shabanajzer
Kako me je krenulo da probam da stavim neki o metrou, možda i njega posle nekog vremena budem morao da menjam
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.