Šta je novo?

Forum, sajt - sugestije, primedbe, pitanja

Pomenuta osoba,vidim da imas visoko misljenje o njemu :lol:

Ma sta ti je ja sam na platnom spisku njegovom i posedujem palatu i jahtu :p

Ako mene pitas to su sve lovakradice ;)

Pa znao sam ja,evo usred svog demogagisanja(ako je to pravi izraz) i pravljenja da je Tadic je pomenuo da se posebno zahvaljuje ekipi Beobuilda sto toliko puno lazu za tako skromnu sumu koju dobijaju :lool:

Čitajući današnju vest Beobuild-a "West End In Belgrade's West" hteo bih da dam jedan predlog: možda bi ubuduće Beobuild trebao da se izražava "Prema rečima ili prema mišljenju tog i tog, objekat bi trebalo da, biće takav i takav itd", a ne davati direktan opis koji daje utisak da je to stav Beobuilda... Ovo je samo dobronameran predlog jer čitajući vest za ovaj objekat:

Kombinacijom neobičnog koloritnog dizajna i staklene fasade postignut je specifičan kontrast savremenog dizajna i korporativnog imidža modernog poslovnog centra. Tome svakako doprinosi i zaobljena linija frontalnog dela zgrade sa maloprodajnim prostorom u prizemlju, planiranim za uslužne delatnosti koje će svakodnevno poslovno okruženje zaposlenih učiniti prijatnijim.
Ovo zvuči kao stav Beobuilda, bar meni kao čitaocu jer Beobuild jeste naveo "Završetak prve faze je prema rečima Investitora "City Investment" okončan u novembru..." ali ovaj izvor se ne odnosi i na dalji tekst. Nisam novinar i ne poznajem najbolje novinarsko pisanje već samo iznosim svoj utisak čitajući ovo, a konkretno za ovaj tekst – bio sam iznenađen o stavu za koji verujem da nije Beobuild-ov...

Jasno mi je na sta tacno mislis i mislim da si upravu tako da ce se na to sigurno obratiti vise paznje :kk:

Da li je moguće da Search bude precizniji i da nas odvede na tačno mesto gde se spominje stvar koju tražimo, a ne samo na topic u kome se nalazi? Pronađe on ali džaba mi kad je u nekoj od 100 stranica...

I šta bi sa uvođenjem Poll-a (glasanja) na forumu?

za prvo pitanje, u opcijama pretrage izabereš "show results as Posts"

Opet ja...

Je l' može da se forum pozicionira da bude na sredini slike, a ne ovako ulevo?
Smeta mi ovo veliko sivilo desno, a forum je ionako uzane forme, rekao bih zastarele, i onaj ko ima veći monitor može da dobije išijas... :rolleyes:

ljudi ajde predložite neki servis za kačenje fotki, a koji ne umanjuje fotku (kao npr. tinypic) i koji ima običan uploader bez korišćenja flasha.

hvala

Obaveštenje - upgrade foruma

Poštovani forumaši,
Želimo da vas obavestimo da će naš forum biti uskoro osvežen najnovijom sistemskom verzijom foruma. Pošto je reč o jednom radikalnom osvežavanju neki sistemi iz sadašnjeg foruma neće raditi na novom forumu, ali biće instalirane alternative koje će pokriti stare funkcije. To znači da će sistem privatni poruka biti skroz drugačiji nego što je sada, tako da bi vas zamolio da sačuvate sve vaše važne privatne poruke na vaš lokalni desktop ili sl. Forum će biti zatvoren od utorka 16. februara u 23:00 do srede 17. februara u 03:00 kako bi se obavilo osvežavanje foruma.

Vaša Beobuild redakcija

Ne znam kad se tačno ovo desilo, ali je forum dobrano prebacio brojku od 1000 članova. Mislim da je na kraju 2009. bilo ispod 1000 korisnika, neka me neko ispravi.

:gobb:

Krajem januara forum je prebacio preko 1000usera :kk: :vops: :gobb: :pob:

У пројектима андер констракшн има доста објеката који су завршени.
Моје питање гласи: када ће апдејт? :)

Nedavno je bas sredjena sekcija projekti sto se tice izgradjenih i zavrsenih ali ima par objekata koji su 'nit tamo nit vamo' sto bi se reklo pa se ceka zvanicno pustanje u radi ili useljenje a jos bolje i lepo vreme za finalni update (belvil, sava city, sud u nemanjinoj...)

Takodje avalski toranj i galerija apartmani ce biti prebaceni u zavrsene po izbacivanju prvog sledeceg updatea kako bi izasli sa liste last 5 jel skripta dozvoljava da tu budu samo ako su under construction tako da ce ih naredni update skloniti sa liste ;)

Mene mnogo vise brine sta cemo sa nepostojecim novim projektima :( ali to vec nije tema za ovaj topic

Mislim da je tema o Belvilu ispamovana do krajnjih granica i da tamo niko vise od obicnih korisnika ne zalazi jer se taj topic pretvorio u mesto za komsijsku raspravu stanovnika Belvila što je vrlo lepo da se koriste na tja način nove tehnologije, ali mislim da se ipak ne treba zloupotrebljavati ovaj forum kao mesto na kome će se ljudi koji su kupili stanove dopisivati. postoje blokovi.com pa neka namo nastave diskusiju i ćaskanja jer ova vrsta rasprave nekako ne leži beobuildu.

možda sam jedini koji misli ovako, ali nešto sumnjam.

Vrh