Šta je novo?

Forum, sajt - sugestije, primedbe, pitanja

Стево, дај нових смајлова.

sizif":bagqlph3 je napisao(la):
Dragi Sizife, ovaj put zvanično otvaramo ovde na ovom threadu "Beobuilderi biraju 4 smajlija", 4 najbolja smajlija će se, na rođendan Beobuilda 25. Novembra naći u redovnom programu foruma :kk:

A i jedno dobronamerno upozorenje svima, starim i novim forumašima, šta će se desiti ako ne slede pravilnik diskusije. Sekcija "In the brig" je doživela minimalnu promenu kao što se može videti na ovom primeru:

2qmornk.jpg

:kafa:

Steva":25nz9ack je napisao(la):
sizif":25nz9ack je napisao(la):
Dragi Sizife, ovaj put zvanično otvaramo ovde na ovom threadu "Beobuilderi biraju 4 smajlija", 4 najbolja smajlija će se, na rođendan Beobuilda 25. Novembra naći u redovnom programu foruma :kk:

A i jedno dobronamerno upozorenje svima, starim i novim forumašima, šta će se desiti ako ne slede pravilnik diskusije. Sekcija "In the brig" je doživela minimalnu promenu kao što se može videti na ovom primeru:

http://i35.tinypic.com/2qmornk.jpg

:kafa:
:applause:

Једва чекам :gobb: .

А јел' ће бити више предлога, па ми да гласамо? :p

Stevo a da nisi ti te smajlije uzeo sa skycrapercitija?Mislim i na postojece a i na nove.

Jer je postovao vesti bajate bar godinu dana kao ekskluzivitet. Zamisli da na poslednjoj strani teme o metrou neko postavi plan iz 1976 uz povik Beograd gradi metro! Glupo, zar ne?

Pogledaj moj post o smajlijima, svi koji se koriste ovde su open source, može ih svako koristiti, a na sajtu koji sam linkovao ih ima par hiljada, od kojih bi neke mogli da preuzmemo bez ikakvih problema.

spremice Steva nadam se neki novi smajli ako ne tacno za godisnjicu 26 novembra onda koji dan kasnije :gobb:

Vrh