Predlog da se post koji je postavio Гага u okviru teme o "Novom naselju u Borči", prebaci u novu temu koja bi se otvorila, pošto se radi o stanovima u Ovči. Tema bi mogla da se zove "Socijalni i stanovi solidarnosti u Ovči".
Klikneš na meni ikonicu skroz gore levo -> New PostsČestitke.
Samo jedno pitanje za mobilnu verziju, na koji način mogu da jednostavno pretražim teme u kojima sam pisao? Na starom forumu je to bilo u dva klika, sada ne mogu da nađem tu opciju, osim da pretražim sve teme u kojima ima novih komentara, ali to mi ne odgovara.
Zvuči poznato...Izvinjam se zbog duple poruke, ali jedan info za ostale korisnike kad vide novi forum.
Jeste, u početku izgleda "drugačije" i biće drvlja i kamenja od strane nekih korisnika, ali trust me bro, posle mesec dana (verovatno i ranije) ćete videti koliko je novi forum funkcionalniji/fludniji od starog. Pride, sad bi trebao i na telefonu da radi mnogo bolje. Pričam ovo jer sam već prošao kroz "proceduru".
Iz nekog razloga mi izbacuje samo dve teme, ovu i neku veoma staru. Pretpostavljam da je to zbog toga što nema novih poruka na temama gde sam pisao?@marrecar
Sve ti je gore kad klikneš na nadimak. Vaš sadržaj npr.
@boca-ica
Samo liči na bezveze, videćeš funkcionalnost/brzinu/komotnost ubrzo. Ali svakom svome naravno, neću da guram agendu jer je nema. Nisam ni ja bio mnogo drugačiji kada se susreo sa XenForo-m. Sada? It's the future old man.jpeg
Nije to, kao što sam rekao, ta opcija prikazuje sve nove poruke na forumu, odnosno teme sa novim porukama, a ne isključivo one u kojima ja učestvujem.Klikneš na meni ikonicu skroz gore levo -> New Posts